Ett hjärta - En förening
söndag, april 14, 2024
thumb_sasongskort.jpg
 Inget
Betalda säsongskort kan hämtas i samband med seriepremiären mot Västerås söndagen den 16 sep, matchstart kl 16:00.
Betalda säsongskort kan hämtas i samband med seriepremiären mot Västerås söndagen den 16 sep, matchstart kl 16:00.
Uthämtningen av säsongskorten sker på
Restaurang Röda Kvarnen från kl 14:00.
För dig som ej betalat ditt säsongskort så ber vi dig göra detta på PG 168 85 71-7, glöm inte att uppge ditt namn på inbetalningen.
För att Hammarby skall ha möjlighet att registrera betalningen måste den senast skickas torsdagen den 13:e sep.

sponsorhuset_logo.jpg
 Inget
Hammarby IF Ishockeyförening har ett avtal med Sponsorhuset (http://www.sponsorhuset.se/) vilket innebär att när du registrerar dig, medverkar i en marknadsundersökning eller köper något i en av de nätbutiker som finns på Sponsorhusets hemsida går en viss summa pengar till Hammarby Hockey.
Hammarby IF Ishockeyförening har ett avtal med Sponsorhuset (http://www.sponsorhuset.se/) vilket innebär att när du registrerar dig, medverkar i en marknadsundersökning eller köper något i en av de nätbutiker som finns på Sponsorhusets hemsida går en viss summa pengar till Hammarby Hockey. Allt ifrån 1 krona och uppåt (t.ex. går hela 60 kr just nu till Hockeyn om du köper en bläckpatron hos inkClub).

Senast uppdaterad: 070913 15:16

ange_lag_fans.jpg
 Inget
Ånge (st) resan Årets resa?
Ånge (st) resan Årets resa? Troligen. Årets händelse i Ånge? Garanterat! Om inte lär det märkas om 9 månader! 

Så inleds DonT's rapport från Bamsingarnas Ånge(st) Tour 2007 till SJ Challenge Cup. Och vad har egentligen Roland Cedermark med Bamsingarna att göra? Läs och begrunda...

psykiskt_storda_s.jpg
 Inget
Bamsingarna kallar till medlemsmöte!
Bamsingarna kallar till medlemsmöte!
När: onsdagen den 12:e september kl. 19.00.
Var: BajenFans-lokalen.
Vad skall diskuteras? Kommande säsongs resor, tifon. Webb-TV. Hammarby Hockeys och Bamsingarnas ekonomi. Hemsidan. 
 
Senast uppdaterad: 070911

mangan_tippar.jpg
 Inget
Hårda omdömen av den lika hårda Mangan hittar du i denna artikel där HockeyAllsvenskans samtliga lag granskas och rankas.
Hårda omdömen av den lika hårda Mangan hittar du i denna artikel där HockeyAllsvenskans samtliga lag granskas och rankas. Läs redan nu hur grundserien slutar!

sasongskort.jpg
 Inget
Nu må ni tycka att jag är en tjatig typ men...
Nu må ni tycka att jag är en tjatig typ men...
Igår, fredagen den 31/8 var det 72 säsongskort sålda. Fördelningen av beställda loggor på korten var denna:
Bajen Fans 30 st
Bamsingarna 20 st
Övriga 22 st

thumb_ais_hif_009.jpg
 Inget
Hammarby Hockey spelar de närmsta dagarna två träningsmatcher, de sista före avresan till Ånge och SJ Callcenter Cup.
Hammarby Hockey spelar de närmsta dagarna två träningsmatcher, de sista före avresan till Ånge och SJ Callcenter Cup. Först en bortamatch mot Nacka Hockey i Nacka Ishall söndagen den 2/9 kl 16.00 (entré: 20 kr) och på onsdag 5/9 mot Örebro Vipers "hemma" i Stora Mossen, ett Örebro som vann på hemmaplan med 5-4 mot våra hjältar.
För den som inte reser till Ånge verkar detta vara den sista chansen att se laget spela förre premiären i Allsvenskan mot VIK på Hovet den 16/9.
Kom ihåg att säsongskortsinnehavare går in gratis på Stora Mossen så skaffa ditt kort idag! Du kan även hämta ut ditt beställda och betalda säsongskort i Stora Mossen på Onsdag!
Slut upp Bamsingar!

hif_vs_kalpa.jpg
 Inget
Ikväll, Tisdagen den 28:e augusti kl.
Ikväll, Tisdagen den 28:e augusti kl. 19.00, bara två dagar efter plattmatchen mot Huddinge är det dags för Bajen att ta sig an finländska SM-Liiga laget KalPa från Koupio i Stora Mossen. Har Krister Falk fått ordning på formationerna så att Bajen kan bjuda upp till en ordentlig svängom på isen? Hur bra är finnarna som kom sist i ligan förra säsongen?  Är det möjligt att bygga en perpetuum mobile av begagnad hockeyutrustning?
Svaren på dessa frågor får du i Stora Mossens A-hall.

thumb_spelarfans.jpg
 Inget
När fotbollshösten i Allsvenskan ser ut att gå åt helvete och den för tunna truppen spelar en halv Allsvenska till i Intertotocup och Uefa Cup-kval känns det lite visset.
När fotbollshösten i Allsvenskan ser ut att gå åt helvete och den för tunna truppen spelar en halv Allsvenska till i Intertotocup och Uefa Cup-kval känns det lite visset. Förlusterna staplas på varandra och spelet ser ut som snigelbajs. Spelarmaterialet ser slutkört, omotiverat och ledsamt ut. På Östra står man och blir cynisk och öser galla över domare, motståndare och det egna laget.

hif_huddinge_simon.jpg
 Inget
Fredagskvällen bjuder på den första av två träningsmatcher mot Allsvenska Huddinge.
Fredagskvällen bjuder på den första av två träningsmatcher mot Allsvenska Huddinge. Spelplatsen är Stora Mossens IP , en ishall som inte haft nöjet att ha Hammarby som hemmalag tidigare och där Bajen bland annat skall möta Nyköping under serien. Tiden är 19.00. Kom och njut av Söders Kanadensare när de förhoppningsvis tar ännu en seger.

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024