Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024
brian_070117.jpg
 Inget
Nu på morgonen har redaktionen varit i kontakt med Hammarbys assisterande tränare Håkan Ferm för att få klarhet i uppgifterna som figurerat i pressen om spelarna Sebastian Ellerstad och Brian Phinney.
Nu på morgonen har redaktionen varit i kontakt med Hammarbys assisterande tränare Håkan Ferm för att få klarhet i uppgifterna som figurerat i pressen om spelarna Sebastian Ellerstad och Brian Phinney.

Håkan låter meddela följande:
"Efter begränsad speltid har Hammarby Hockey och Sebastian Ellerstad beslutat att gå skilda vägar." samt om allas vår #26: 
"Brian Phinney har fått ett tränar och scoutingjobb för ett collagelag hemma i USA och har en klausul i sitt kontrakt som gör det möjligt för honom att bryta kontraktet för detta."
När det gäller ersättare, främst då en back säger Håkan:
"Vi löser det just nu med spelare från egna led men söker aktivt efter en back."

Brian spelade sålunda sin sista match i den grönvita munderingen i söndags mot Huddinge och jag kommer att sakna den glade jänkaren, synd bara att vi Bamsingar inte fick chansen att ta farväl på ett ordentligt sätt. När det gäller 'Basse' kommer han troligtvis att spela Division 1 hockey framöver och det är bara att önska honom lycka till med det och beklaga att han inte stannar i Bajen.

nyk_06.jpg
 Inget
Bajen Fans anordnar resa till matchen Nyköping - Bajen fredagen den 16:e November.
Bajen Fans anordnar resa till matchen Nyköping - Bajen fredagen den 16:e November. Två bussar och två avgångstider från Gullmars finns att välja på, 14.00 och 16.00. Hemresa direkt efter matchens slut. Tillbaka i civilisationen ca. 23.00.
Pris 140:-
Boka plats i butiken på Hornsgatan eller på handbollsmatchen mot Kiel på Hovet på torsdag.

Sista anmälningsdag den 15:e.

Finns det ett bättre fredagsnöje för en Bamsing?


Mer läsning:
http://www.bajenfans.se/web/
http://www.sthlm-sodra.com/

publik.jpg
 Inget
Bamsingarnas medelålder ligger närmare 40 än 20 i dagsläget.
Bamsingarnas medelålder ligger närmare 40 än 20 i dagsläget. Bra eller dåligt? Bra såvida att vuxna människor kan vara mer strukturerade men också förbannat sega å stiffa. En nödvändig generationsväxling e på gång även hos oss! Se er omkring på matcherna! Där fins faktiskt idag ett gäng yngre grabbar som troget följer Hockeyn match för match. Har någon sträkt ut en hand till dessa grabbar? Har någon föreslagit aktiviteter före/efter match? Har någon informerat dom om Resor etc?

Ett förslag som delar av Styrelsen står bakom är att föryngringsprocessen i KFIB skall påbörjas med omedelbar verkan. Vi bjuder alltså in Kidsen till Lokalen för att lyssna på vad den nya generationens Hockeyhulliganer vill och har att säga. Förhoppningen är att hitta några fler handlingskraftiga viljor med kanske nya synsätt. Är Bamsingarna en stofilförening? I så fall e frågan om vi vill vara det eller om vi vill växa och bli större med blandning av åldrar. Jag tror vi vinner på att bli fler i Klubben. Vi får en kontinuitet med bättre ekonomi och en läktarkultur som kan gå från inbördes beundran till Dynamik! Vad säger ni andra gamla gubbar?

Insänt av Mangan

hif_huddinge_simon.jpg
 Inget
Efter en veckas matchvila ska våra grabbar i A-laget idag resa bort till Björkängshallen för att tampas med lokalkonkurrenten Huddinge.
Efter en veckas matchvila ska våra grabbar i A-laget idag resa bort till Björkängshallen för att tampas med lokalkonkurrenten Huddinge. Poäng i denna match känns som ett måste för att vi inte sak bli helt avsågade i serien. Med ett bra publikstöd är en trepoängare inget omöjligt, så ta er till Huddinges islada lagom till nedsläpp kl. 16.00, iklädda de gönvita färgerna.

potapoff.jpg
 Inget
Torsdagkvällens årsmöte på Zinken innebar att Hammarby Hockey har en ny styrelse.

Torsdagkvällens årsmöte på Zinken innebar att Hammarby Hockey har en ny styrelse. Karl Potapoff valdes till ordförande fram till nästa ordinarie årsmöte. Till ledamöter valdes Jim Sharp, Göran Demnert, Kristian Möller och Kjell Bornebäck. Alla dessa valdes att sitta fram till ordinarie årsmöte 2009. Kvar ur den gamla styrelsen finns Benny Wiklander vars mandatperiot går ut vid nästa årsmöte.

nybro_hif.jpg
 Inget
Tänk er ett fullt hovet en tisdag kväll 2007, en utopi kan man tycka men det har hänt, Djurgården mot Brynäs.
Tänk er ett fullt hovet en tisdag kväll 2007, en utopi kan man tycka men det har hänt, Djurgården mot Brynäs. 3-4000 biljetter var säkerligen på något sätt fribiljetter  men ändå, Djurgårds (kvinnligt könsord) har lyckats fylla hovet mot Brynäs som egentligen inte är mer intressant lag än Björklöven, jag undrar hur Boork fan kände sig när han tittade ut på hovet och såg tillbaks på när han nästan ensam sänkte Bajens drömmar om elitserien. Hur kan detta vara möjligt? Ja du, siffror, allt handlar om siffror. När en av de få tappra(vilket man kan tycka är respekt eller idioti), i mina ögon en hjälte, åkte ner till Ängelholm för ännu en förlust med en banderoll som sa: "håll siffrorna nere" var det inte bara tragik/komiskt utan även en av dom bästa banderoller som någonsin gjorts och borde få något pris men också en sanning för Hammarby och alla andra lag i Allsvenskan, allt handlar om siffror.
280 åskådare = massa siffror i minus kolumnen,plånboken, banken kalla det vad fan du vill, 1-4 mot Malmö= minus i poäng siffror och siffertapp upp till strecket enklare/svårare än så är det inte för tillfället.

ange_skal.jpg
 Inget
En mörk regnig period + ett underbart a-lag som aldrig vinner i en skön kombination.
En mörk regnig period + ett underbart a-lag som aldrig vinner i en skön kombination. Kan få den mest inbitne att krokna...

Kan från olika källor bekräfta att Bajen Hockey's Bortastöd varit mindre än på många år men konsistentare jämnare och mycket bättre än på länge! Tack Tyresö.
 
Flaggorna och banderollerna har ökat i produktion wink Tack BHCare Tallkrogen & Uppsala Yttreligare tack till Ultraskillar som skänkt Flaggor till Bamsingarna =)

Matchens pris till bäste spelare signerad Bamsingarna har delats ut vid olika tillfällen: Tishar, Pipor, Pumpor, DVDr har skänkts. Har du förslag om vad vi ska ge till Matchens Bajare så hojta till bara!

 Inget
De två vinnarna i Bamsingarnas 50/50-lotteri i söndags, Henrik Nordenfors och Joel Wallin, skänkte hela vinsten på 800:- till material för A-laget.
De två vinnarna i Bamsingarnas 50/50-lotteri i söndags, Henrik Nordenfors och Joel Wallin, skänkte hela vinsten på 800:- till material för A-laget. Snacka om att ha ett gott Bajen-hjärta! I och med deras heroiska handling kunde Bamsingarna överräcka hela 4000:- (insamling 2.443:50, försäljning 160:- och lotteri 800:- under söndagen och det vi hade kvar sedan i fredags) till A-lagets materialare Åge Andersson som därmed kunde tillgodose spelarnas mest skriande behov.

Nu slipper ni se våra lotter och insamlingshinkar fram till nästa hemmamatch mot Växjö Sjöare den 14:e november. Skulle det klia i era mecenatfingrar går det under tiden bra att sätta in valfritt belopp på Bamsingarnas plusgirokonto 227520-4 och märka inbetalningen med "Gåva - Fredagslistan". Fortfarande lider A-laget stor nöd på förbrukningsmaterial.

Tack alla och speciellt till Henrik och Joel.

fredagslistan_1_liten.jpg
 Inget
Insamlingen som genomfördes under fredagens match mot Malmö gav hela 1109:- till Bamsingarnas nya projekt att fixa material och förnödenheter till laget.
Insamlingen som genomfördes under fredagens match mot Malmö gav hela 1109:- till Bamsingarnas nya projekt att fixa material och förnödenheter till laget. Dessutom gav lotteriet 810:- och Bamsingarnas souvenirförsäljning en del så att TopDog och undertecknad kunde köpa in de första varorna som laget behöver. Det blev tvättmedel, sköljmedel, deo, schampoo och kaffe. Laget är mycket tacksamma för Bamsingarnas hjälp men vi har bara börjat.

 Inget
De är nu Bajen behöver oss som mest, så låt oss gå på hockey och stödja dom fullt ut.
De är nu Bajen behöver oss som mest, så låt oss gå på hockey och stödja dom fullt ut. Alla som varit på Gais-matchen måste visa var hjärtat sitter nånstans och gå på hockey, dels för att heja fram Bajen men också rädda dom ur ytterligare konkurshot.
ALLA TILL HOVET PÅ SÖNDAG MOT IKO!
Insänt av Vippen

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024