Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024
 Inget
Pressmeddelande 2007-11-22
Pressmeddelande 2007-11-22
Hammarby IF Ishockeyförening

Styrelsen förordar bolagisering av Hammarby Ishockeys A-lagsverksamhet

Styrelsen har tillsammans med bland annat Bajen Fans och Bamsingarna arbetat fram en handlingsplan som på sikt kan rädda föreningen. Målsättningen är att kortsiktigt undvika konkurs och långsiktigt att bolagisera A-laget till nästa säsong, med Bajen Fans, Bamsingarna, dess medlemmar och andra intresserade som tänkta delägare.

 Inget
Fastän den fåtaliga publiken i Husby Ishall lyckades Bamsingarnas 50/50-lotteri inbringa 430 kronor i vinst.
Fastän den fåtaliga publiken i Husby Ishall lyckades Bamsingarnas 50/50-lotteri inbringa 430 kronor i vinst. Att sedan vinnaren Åke (pappa f-påle) skänkte 130:- av sin vinst till Fredagslistan gjorde att materialare Åge kunde få hela 560 kronor till inköp av tejp eller annat till A-laget.

Vi tackar alla som köpte lotter och speciellt Åke.

Vi tackar även laget för poängen mot Borås. Bajen är fortfarande obesegrade under ordinarie speltid i Husby! Stort grattis till Erik Johansson som gjorde sitt första mål för säsongen.

minibuss_uppsala.jpg
 Inget
Sen-höstens kanske intressantaste bortaresa står för dörren - Sundsvall!
Sen-höstens kanske intressantaste bortaresa står för dörren - Sundsvall!
Följ med och ge våra grönvita krigare stöd på Gärdehov.


Inför resan till Sundsvall på lördag/söndag (24-25/11) är läget följande:

En bil går på lördag - en sjupersoners bil med 6 platser upptagna hittills. Avresa 10:15 från Gullmarstorg.

En bil åker på söndagsförmiddagen - en sjupersoners bil med alla platser upptagna. Fullbelagt alltså. Avresa 08:30 från Gullmarstorg.

6 platser är bokade på vandrarhemmet "Sundsvalls vandrarhem".
 

Senast uppdaterad: 071122 09:27

medlemsmote_070912.jpg
 Inget
Bamsingarnas medlemsmöte som skulle hållas den 20 november skjuts upp.
Bamsingarnas medlemsmöte som skulle hållas den 20 november skjuts upp. Preliminärt nytt datum är den 29:e november kl. 19.00. Lokal och ytterligare information kommer senare.

 Inget
Insamlingarna avlöser varandra för att hålla Hockeyn flytande och under fredagens supporterbussresa till Nyköping utfördes ännu en.
Insamlingarna avlöser varandra för att hålla Hockeyn flytande och under fredagens supporterbussresa till Nyköping utfördes ännu en. Det var Tompa som samlade in pengar för Trybbes nya skridskor och han fick in smått fantastiska 3023:50. Förutom skridskorna räcker pengarna även till ett par slipskivor.

Ett stort tack till alla bidragsgivare!

 Inget
Eftersom Hovet är upptaget av något annat viktigt den 21:a spelas matchen mot Borås HC (Frölunda Lite) i Husby ishall.
Eftersom Hovet är upptaget av något annat viktigt den 21:a spelas matchen mot Borås HC (Frölunda Lite) i Husby ishall. A-laget har aldrig torskat i denna hall (en match spelad där...) så vi får se till att denna svit håller i sig.

Alla till Husby

penga_sack.gif
 Inget
Under Växjömatchen fick vår insamling, Fredagslistan, in 1900:- i insamlade medel och lotteripengar.
Under Växjömatchen fick vår insamling, Fredagslistan, in 1900:- i insamlade medel och lotteripengar. Vinnaren i 50/50-lotteriet Ann Sjögren-Öhman skänkte sin vinst, 470 kronor, till vår insamling. Ett stort tack till dig Ann!

Pengarna går som vanligt direkt ned till A-lagets omklädningsrum för inköp av lite material. Tack alla ni som gör detta möjligt!

Samtidigt vill Bajen Fans genom Tompa tacka alla er som skänkte pengar under säsongsavslutningen på Söderstadion den 28:e oktober (Hif - GAIS). Det var Hammarbys ishockeylag Pojkar-94 som utförde insamlingen och som därför får 25% (2417:-) av de insamlade pengarna. Resten,  7251:-, har gått bl.a. till nya skridskor åt Johan Chang och Rikard Karlsson.

 Inget
Angående Hammarby IF HockeyHammarby IF Hockey har under en längre tid brottats med ekonomiska problem.Samtidigt finns nu en eventuell möjlighet att finna en lösning på detta eller delar av detta med hjälp av en grupp utomstående investerare som gemensamt visat intresse för att gå in med pengar i Hammarby Hockey.Hammarby Hockeys styrelse har därför ikväll beslutat att gå vidare med detta.En revisionspromemoria och samt förslag på en konkret handlingsplan och en principöverenskommelse skall arbetas fram.
Angående Hammarby IF Hockey
Hammarby IF Hockey har under en längre tid brottats med ekonomiska problem.
Samtidigt finns nu en eventuell möjlighet att finna en lösning på detta eller delar av detta med hjälp av en grupp utomstående investerare som gemensamt visat intresse för att gå in med pengar i Hammarby Hockey.
Hammarby Hockeys styrelse har därför ikväll beslutat att gå vidare med detta.
En revisionspromemoria och samt förslag på en konkret handlingsplan och en principöverenskommelse skall arbetas fram. I detta skall anges på vilket närmare sätt intressegruppen kan gå in ekonomiskt och organisatoriskt i Hammarby IF Hockey.
Arbetet med detta skall inledas omgående och vara klart till den 20 november 2007.
Härefter kan mera definitiva besked ges på om detta innbär en lösning eller inte på Hammarby Hockeys situation.
Stockholm den 13 november 2007
Karl Potapoff
Ordförande Hammarby IF Hockey

 Inget
Efter att ha fått bilen igångdragen av TopDog for vi bort till Gullmars för att hämta upp resten av kamraterna.
Efter att ha fått bilen igångdragen av TopDog for vi bort till Gullmars för att hämta upp resten av kamraterna. Som vanligt var det (1.) kö ut ur stan, (2.) regnigt och (3.) ont om tid. Kir-aromen spred sina vällustiga dunster i automobilen. Enköping passerades och precis i tid anlände vi till Rocklunda medan den andra bilen körde en smula vilse på vägen. Vid biljettkassorna träffade vi Tompa, Misery Kidd med flera som likt oss tagit sig till den västmanländska metroplolen för att föra fram hjältarna i laget till nya stordåd.

 Inget
De uppgifter som jag publicerade i morse om Sebastian Ellerstad måste korrigeras en smula, 'Basse' är tills vidare kvar i Hammarby Hockey men flyttar ner till J20-laget.
De uppgifter som jag publicerade i morse om Sebastian Ellerstad måste korrigeras en smula, 'Basse' är tills vidare kvar i Hammarby Hockey men flyttar ner till J20-laget. Vi följer med spänning vad framtiden har i sitt sköte för den unge spelaren.

Sverre Furberg

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024