Ett hjärta - En förening
söndag, april 14, 2024
thumb_tekning.jpg
 Inget
Hammarbys J20-lag förlorade lördagens match mot Timrå på Hovet.
Hammarbys J20-lag förlorade lördagens match mot Timrå på Hovet. Godkänt får bara laget för sin andra period då de spelade lysande i långa stunder och klart klassade ut besökarna från Medelpad.

aijk_hif_06.jpg
 Inget
Det är väl dags att börja summera den gångna säsongen och här är mitt bidrag.
Det är väl dags att börja summera den gångna säsongen och här är mitt bidrag. Inte speciellt objektivt skrivet men det är inte heller meningen. Men den statistik jag blandar in kommer direkt från swehockey så den ska väl vara att lita på. Men hur man än vrider och vänder på det är det en sak som alltid är odiskutabel - Det är vi som är Hammarby!

thumb_lagbild.jpg
 Inget
Det är inte bara hockey-säsongen som närmar sig sitt slut, även innebandyn närmar sig slutet av seriespelet och de behöver stöd på läktarna för att klara sig undan kval.
Det är inte bara hockey-säsongen som närmar sig sitt slut, även innebandyn närmar sig slutet av seriespelet och de behöver stöd på läktarna för att klara sig undan kval.
Närmast så spelar tjejerna i Eriksdalshallen i morgon lördag kl. 16.30.
Redaktionen har fått ett mail om hjälp från innebandyns styrelse med att locka folk till läktarna.

lif_hif_klack_070221.jpg
 Inget
Tillsammans är vi Hammarby.
Tillsammans är vi Hammarby. Resan med stor R till Leksand började på Gullmarsplan vid 14.00. Bussen rullade ut med ca: 65-70 förväntansfulla bajare. En timme senare kunde man ta bort förväntan och spara ordet fulla, med andra ord var allt som det ska vara på en bortaresa till dalarna.
 

thumb_ms_.jpg
 Inget
Idrottsnämnden i Stockholm har tagit beslut om att rusta upp hockeyrinken på Zinkensdamms IP.
Idrottsnämnden i Stockholm har tagit beslut om att rusta upp hockeyrinken på Zinkensdamms IP. För att få reda på vad beslutet går ut på har vi via telefon frågat ut borgarrådet Madeleine Sjöstedt. Hon berättar också vad som händer i den stora ishallsfrågan i övrigt.

traning_070216.jpg
 Inget
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen.
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen. Han svarar på fågor om de senaste matcherna och den kommande mot Björklöven.

 Inget
Imorgon är sista chansen att anmäla er till läxandsresan!
lifhif.jpgImorgon är sista chansen att anmäla er till läxandsresan!
Se till att åka med.
Listor finns både i BF-lokalen och på Hovet under matchen imorgon 18/2.
Sista möjligheten.

klubbochspel.jpg
 Inget
Fredagskvällen bjuder på ett antal möjligheter för Bamsingar med hockeyabstinens (Var det någon mer än Hellvis som tog sig till Danmark?
Fredagskvällen bjuder på ett antal möjligheter för Bamsingar med hockeyabstinens (Var det någon mer än Hellvis som tog sig till Danmark?) så till vida man inte tagit sig till Södertälje vid 2-tiden för att se Bajen sparka boll mot Giffarna.

forza.jpg
 Inget
Inför dom avslutande omgångarna i Hockey allsvenskan behöver Hammarby lite- €Ti de la acitud elmaximo€ eller på ren svenska attityd till max.
Inför dom avslutande omgångarna i Hockey allsvenskan behöver Hammarby lite- €Ti de la acitud elmaximo€ eller på ren svenska attityd till max. Mot Oskarshamn fanns ingenting av detta, hur man i ett så utsatt läge och med tre poäng bärgade från den matchen nästan kunde varit klara från att undvika kval kunde göra sin sämsta match för säsongen är obegripligt. Men när det gäller Hammarby och speciellt hockey blir man inte förvånad, 1-11 i skott i första perioden och ett antal frilägen i powerplay för motståndarlaget räcker inte för att slippa möta hungriga lag med spelare som gamla målkungar t.ex. Andreas Påhlsson som en gång i tiden hjälpte Bajen till att vara i toppen.

henke_hif_svall_061201.jpg
 Inget
I konkurrens från landslaget på Globen skall Hammarby ta sig an Oskarshamn på Hovet på söndagseftermiddagen.
I konkurrens från landslaget på Globen skall Hammarby ta sig an Oskarshamn på Hovet på söndagseftermiddagen. En seger mot smålänningarna skulle ge några mycket viktiga poäng för att säkra ett nytt allsvenskt kontrakt. Oskarshamn å sin sida har inte mycket att spela om annat än äran så Bajen har ledningen i motivationsmatchen.

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024