Ett hjärta - En förening
söndag, april 14, 2024
bf_dagen_laget_2006.jpg
 Inget
Nu är det dax igen!
Nu är det dax igen!
Lördagen 2 juni ordnar Bajen Fans en fotbollsturnering.
Precis som tidigare är det sjumannalag som gäller.
Tanken är att i år ska vi ta minst en poäng!


Uppdaterad med spelschema 2007-05-31

 Inget
Bamsingarna gratulerar handbollen till andra raka SM-guldet!
Bamsingarna gratulerar handbollen till andra raka SM-guldet!
Starkt jobbat grabbar!

 Inget
MEDLEMSKORT
MEDLEMSKORT
Är utdelat eller postat till alla medlemmar. Ni som inte fått korten ännu, har jag tyvärr inte träffat på, eller så har ni inte lämnat någon postadress till medlemsregistret.
Kanske inte uppdaterat med ny adress när ni flyttat. 
Vänligen skicka e-post till
MEJL
med information om postadress, om ni vill ha dessa

psykiskt_storda_s.jpg
 Inget
I strålande solsken slöt Bamsing efter Bamsing upp på Krukan för att ladda upp inför marschen från Medis till Söderstadion.
I strålande solsken slöt Bamsing efter Bamsing upp på Krukan för att ladda upp inför marschen från Medis till Söderstadion. Överdrivet försiktig som denne skribent är hade både huvtröja och hockeytröja tagits med i fall det skulle bli kylslaget på ståplats. Helt i onödan, vårsolen gassade över oss blekfeta hockeysupportrar och spred värme genom vinterplågade lemmar. Gemensamt spatserade vi bort till Medborgarplatsen som dominerades av grönvita horder. Ramsor sjöngs och slagord skanderades. Torra strupar undsattes av humlebrygder. Lagens väktare log sina soligaste leenden.

 Inget
Innan vi gick in i dimman lyckades vi hålla ett årsmöte i alla fulla fall.
Innan vi gick in i dimman lyckades vi hålla ett årsmöte i alla fulla fall. Och som tur var fördes det anteckningar så att vi vet vad vi bestämde. Dessa anteckningar kan ni hitta här: 

I dessa anteckningar hittar ni hänvisningar till denna lista över alla motioner snyggt och prydligt samlade i ett och samma dokument, nämligen detta:

bajentisdag.gif
 Inget
Från och med tisdagen den tredje april kommer det vara öppet på Hammarby Hockeys kansli på Zinkens IP mellan klockan 18.00-20.00.
Från och med tisdagen den tredje april kommer det vara öppet på Hammarby Hockeys kansli på Zinkens IP mellan klockan 18.00-20.00. Tanken är att man skall kunna komma dit och snacka hockey, idéer och ta en kopp java.
Läs mer på http://www.hammarbyhockey.se/.

thumb_birthday_clipart_cake.png
 Inget
Just detta datum för 110 år sedan, den sjunde mars 1897, ombildades Hammarby Roddförening till Hammarby Idrottsförening.
Just detta datum för 110 år sedan, den sjunde mars 1897, ombildades Hammarby Roddförening till Hammarby Idrottsförening. Vi Bamsingar gratulerar födelsedagsbarnet å det varmaste och önskar föreningen mycken välgång och välmående i framtiden.

Att sedan Hammarby spelade sin första seriematch någonsin i ishockey detta datum för 86 år sedan (1921) gör inte dagen sämre. Matchen slutade med vinst för Bajen med 7-3 inför ca 1 000 åskådare.

Hur firar man då denna storartade dag bäst?
En del kanske går till Eriksdalshallen där Handbollsherrarna spelar mot Drott och alla Hammarbys sektioner kommer att vara representerade.
Själv kommer jag att bege mig till Hovet för att se Hockeyns J18 spela mot Frölunda i den första SM-kvartsfinalen av tre.

Sverre Furberg

hhlogo.jpg
 Inget
Extra årsmötet hålls 27 mars kl 18:00 på Zinkensdamms IP.
Extra årsmötet hålls 27 mars kl 18:00 på Zinkensdamms IP.
Läs mer på http://www.hammarbyhockey.se/hif/extraarsmote07.html

reducerat_2-3_3.jpg
 Inget
På onsdag klockan 19.00 är det dags för Hammarbys J18-lag att spela sin första SM-kvartsfinal mot Frölunda, som kom tvåa i Allsvenskan Södra.
På onsdag klockan 19.00 är det dags för Hammarbys J18-lag att spela sin första SM-kvartsfinal mot Frölunda, som kom tvåa i Allsvenskan Södra. Kvartsfinalerna spelas i bäst av tre matcher och efter den första matchen på Hovet spelas den andra och en eventuellt avgörande tredje match i Göteborg.
Alltså: Hovet den 7:e mars kl. 19.00!

thumb_henke_hif_svall_061201.jpg
 Inget
Så klart man inte kunde hålla sig ifrån att skriva en snutt till om den gångna säsongen.
Så klart man inte kunde hålla sig ifrån att skriva en snutt till om den gångna säsongen. Så här är alltså del 2 som mest inriktar sig på statistik. För dig som inte ids traggla dig igenom swehockeys sidor kommer här en sammanfattning. Hur mycket mål släppte vi in i box play? Vem hade sämst +/- statistik? Följ med på en resa in i siffrornas värld.

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024