Ett hjärta - En förening
onsdag, juni 19, 2024

Kassar för kassan är tillbaka!

kassarforkassan.jpg

På fredag 26/11 kör Alltvåan igång för vårt herrlag. Vi hoppas att serien blir en målfest framåt och att våra målisar kommer att agera väggar på ett fullkomligt lysande vis! Var med och stötta Hammarby Hockeys A-lag på ett lättsamt sätt! Skriv upp dig för att betala ett valfritt antal kronor per mål som grabbarna i hockeylaget gör i Alltvåan och delta samtidigt i en liten tävling.

Kassar för Kassan är ett nano/microsponsorskap som Bamsingarna tog initiativ att köra under fortsättningsserien HockeyEttan Östras fortsättningsserie säsongen 2015/2016. Där åtog man sig att efter seriens avslutning betala ett valfritt belopp per mål Hammarby Hockey gjorde. Intäkterna gick oavkortat till Hammarby Hockey. Efter detta har det varit återkommande år efter år och vi fortsätter självklart på det vinnande konceptet.

 

På grund av serieupplägget på damserien, då vi inte vet hur många matcher det blir under perioden december-februari, så har vi valt att enbart köra på herrarnas matcher i Alltvåan detta år. Men vi funderar på att köra eget för damerna så vi återkommer om det.

 

Hur går det till

 

Man väljer helt enkelt att skänka ex antal kronor per mål Hammarby Hockey gör under Alltvåan. Under förra säsongen gjorde grabbarna 46 mål på 18 matcher. Hade du då skänkt en krona per mål skulle summan blivit 46 kronor. Förra årets insamling gav Hammarby Hockey sammanlagt 3 956 kronor, hoppas vi kan slå detta i år.

 

Tävling

 

Du kan även ställa upp i tävlingen. För att få ett spänningsmoment under Kassar för Kassan kommer vi ha en liten tävling där man i samband med anmälan gissar hur många mål som Bajens A-lag gör under våren, samt antal insläppta kassar. I första hand tittar vi på den som gissat närmast antal gjorda mål och i andra hand antal insläppta. Den som gissat bäst efter avslutad serie vinner ett pris. Naturligtvis behöver du inte delta i tävlingsmomentet om du inte vill. Observera att du bara får en gissning, oavsett hur många kronor du pröjsar per mål.

 

Hur?

Anmäl dig till Kassar för Kassan via mejl till styrelsen(at)bamsingarna.se

I mejlet uppger du namn, e-postadress samt hur mycket du vill stötta med per mål. För att delta i tävlingen måste du vara anmäld senast 7 januari 2022. Efter detta datum så kan du inte vara med i tävlingen, men du kan naturligtvis skänka pengar till kassan för kassan ändå.

 

Bamsingarna hoppas nu att det är många som vill vara med så att hockeyn får en slant extra i kassan och att laget gör en jäkla massa kassar!

 

//Bamsingarnas styrelse

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024