Ett hjärta - En förening
söndag, april 14, 2024

Favoriten åkte på däng

thumb_innebandy.jpg
Bajens innebandylag vann derbyt mot Farsta i lördags. Farsta som satsar på att gå upp till elitserien fick se sig besegrade av Bajen i en rafflande match som var riktigt underhållande att titta på för en hockeysupporter.
Matchen var jämn fram till andra perioden där Farsta ryckte och fick en 6-3 ledning. Men Bajen gav sig inte utan började upphämtningen och 16.04 i andra perioden så kvitterade man till sex lika. I tredje perioden tar man ledningen men Farsta kvitterar med sju minuter kvar. Då har Bajen hunnit med att missa en straff. Ett kämpande Bajen tar ledningen med 8-7 med 4.49 kvar att spela och det hjälper inte att Farsta tar ut målvakten i slutminutrarna utan Bajen kan hålla undan och svara för en liten skräll.
Bäst i Bajen var David Schäfer(trots straffmiss), Tobias Svensson och Jonathan Grip. Senare på kvällen träffar jag Jonathan och några andra spelare på Kvarnen. (Hmmm, känns det igen...)
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024