Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Alla har vi rätt att bli arga nångång aka. Dagens Stångkorvar

Fetto.jpg

Det lär ju knappast ha undgått någon riktig Bamsing hur det går i år för våra herrar. Vårt kära Hammarby Hockey. Med endast en seger och sammanlagt fem poäng på de inledande tolv matcherna finns det mycket som inte stämmer. 

Det här är ett sånt där inlägg som jag inte vet om jag vågar skriva. Eller om jag vågar ventliera offentligt.
Men någonstans måste föreningen vara större än den enskilda individen och därför väljer jag att publicera mina tankar. 

Jag är ledsen, uppriktigt sagt ledsen. Förbannad var jag förr, men nu är jag ledsen besviken och helt uppgiven. Vad är det som händer i år, vad är det som sker? 
Med tolv matcher på kontot + tre träningsmatcher och endast en seger, en enda seger (!) Det är inte nåt annat än bedrövligt. I dagens match mot Huddinge blev jag helt stum, jag visste inte vad jag skulle säga längre. Jag visste inte hur jag skulle kunna vända detta till något positivt. Man försöker alltid, och speciellt som Bajare att tänka positivt i alla situatiuoner. Att försöka plocka russinet ur kakan för att hitta det där lilla lilla lilla som kan vända en negativ trend. Men återigen står man där besviken. Mållös, fundersam, sviken. 

Jag är inte nån hardcoreare, jag är inte den som är född in i detta, jag är inte den som åkt land och rike runt på 80 och 90-talet. Jag har bara vart med i 8 år nu och är inte ens i närheten av att bli kallad riktig Bamsing. Men jag kan se att det är något som inte stämmer i år. Något som fattas. Ser inte glädjen i år. Känner inte glädjen i år. 

Om vi refererar till dagens match mot Huddinge är det inga konstigheter att vi förlorar, jag ser heller inte konstigheter att man förlorar stort mot Huddinge, de spelar i en helt annan liga än vi. Jag kan heller inte kritisera att luften går ur grabbarna när man gång på gång åker på snöpliga och i bland orättvisa baklängesmål. Men det jag kan kritisera är att man inte ger 100%. Ingen nämd och ingen glömd får gälla i detta. Jag tänker verkligen inte gå ut och kritisera någon speciell individ, men heller inte kritisera hela laget. Men många gånger i år känns det som att vi går på halvfart i vissa matcher. För att vinna en hockeymatch behöver man ge allt, i alla byten, hela matchen. Den glöden saknar jag i år. Sen förstår jag naturligtvis att det känns lika snöpligt för spelarna och att man tappar sug när allt går emot en hela tiden. 

MEN VI FÅR ALDRIG SLUTA KÄMPA!! 

Det finns inte på kartan att en Bajare viker ner sig, det finns inte på kartan att en Bajare sviker sitt klubbmärke. Vi i BAMSINGARNA skall finnas där för er spelare i varje match oavsett. 
Så min uppmaning till spelarna är, ta i lite extra i varje byte så kommer segrarna. Min uppmaning till er Bamsingar är att vi kommer vara där alla matcher för att stötta dessa spelare in i kaklet. 

100% I VARJE BYTE - 100% FRÅN LÄKTAREN VARJE MATCH. 

Då vänder vi detta - TILLSAMMANS! Dagens Stångkorvar från Sätra utdelade av Pappa Olofsson 

Tre till #9 Nestor Plarsmo 
Två till #61 MarCus Carlsson 
En till #26 Robin Kokkonen 

Detta ger ställningen efter 12 omgångar 

13 korvar: #27 Hampus Berg 

10 Korvar: #26 Robin Kokkonen

9 korvar: #61 Marcus Carlsson

8 korvar: #30 Marcus Due-Boje, 

5 korvar: #57 Sebastian Andersson

4 korvar: #12 David Ljusbol, #15 Jakob Wallin

3 korvar: #38 Linus Carlsson, #91 Niclas Rosenberg

2 korvar: #56 Joakim Albertsson, #77 Felix Johansson, #2 Felix Lundqvist, #9 Nestor Plarsmo

1 korv: #10 Emil Leijon,#19 Emil Mäki

 

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024