Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024
Segrare.jpg
 Inget
Lite vatten stoppar väl inte Bamsingarna då?

Lite vatten stoppar väl inte Bamsingarna då? Självklart inte! 2021 års upplaga av Stanley Kubb blev en blöt historia.


boule_scaled_640x480_c_center.jpg
 Inget
Hallå.

Hallå. Nu på söndag är det dags att tävla igen - eller bara vara social. Då samlar vi i Bamsingarna i hop till en Social Söndag. Denna gång spelar vi Boule i Danvikstull. 
Ni kan finna mer information på denna sida: 
https:// LÄNK

Själva spelet är gratis, men det går att hyra klot från baren för 30 kr per person (det är väl bara en som ska spela va?) 
Vi samlas 13.00 på söndag 18/7 för en match, ses vi? 

Ni som vill flukta lite fotboll hinner detta och det finns förmodligen många alternativ i närheten. Matchen mot Örebro har nerspark 15:00. 

AVE Heja Bajen 


Stanley-Kubb_2020-08-01_segrare_Frida.jpg
 Inget
Det har återigen blivit dags för "Stanley Kubb" - en kubbturnering där spelare, ledare och supportrar får chansen att träffas och ha lite trevligt under avslappnade former inför säsongen.

Det har återigen blivit dags för "Stanley Kubb" - en kubbturnering där spelare, ledare och supportrar får chansen att träffas och ha lite trevligt under avslappnade former inför säsongen. Datumet är lördagen den 7 augusti, och vi startar kl 13.00.


197065298_10159353315509321_4844544398019815100_n.jpg
 Inget
Under nationaldagseftermiddagen samlades ett gäng Bamsingar för att spela minigolf i Tantolunden. 

Under nationaldagseftermiddagen samlades ett gäng Bamsingar för att spela minigolf i Tantolunden. 
Det var väldigt bra uppslutning med både spelare och publik. 

Här nedan följer resultaten på en 18-hålsbana: 

1. Kenneth Larsson 37 slag 
2. Frida/Annica Svensson 51 slag 
3. Henric Wauge 55 slag 
4. Håkan Blomstrand 56 slag 
5. Carina Robertsson 60 slag 
6. Victor Nyström 68 slag 
7. Kent Eriksson 77 slag 

Vi i Bamsingarna vill tacka alla som gjorde denna dag helt magisk. 
Vi ses snart igen. 


Minigolf.jpg
 Inget
Sociala söndag gör comeback på självaste nationaldagen!

Sociala söndag gör comeback på självaste nationaldagen!


Pelle2021.jpg
 Inget

pelledagen_2016_05_24_hw_01.png
 Inget

Stahl.jpg
 Inget

166409311_451340605974894_119725033512418947_n.jpg
 Inget
Ja vad var det som hände egentligen.

Ja vad var det som hände egentligen. Jo, Hockeyettan hände.
Att Hammarby med åtta jäkla SM-Guld inte ens klarar sig kvar i Hockeyettan och att vi blir nedflyttade från riksserierna kan må hända vara vårt eget fel – ja visst. Men samtligt så hänger vi inte med i utvecklingen.

 

Hockeyettan med Glysing i spetsen har bestämt sig att höja statusen på ligan och helt enkelt få in mer spets. Därför skulle serien bantas i år. Oavsett om det är corona eller inte. Att man överhuvudtaget gör det i år är för mig ett hån mot alla lag – men det är ingenting vi ska skylla på. Vi klarade oss kvar förra året och skulle förmodligen åkt ur nästa år i stället.

 

Många vill kritisera spelarna över denna säsong, men det är verkligen inte deras fel. Visst, jag har också stått och skällt ut dom, jag har också kritiserat vissa beslut och jag har också förmodligen slängt ur mig klumpiga kommentarer. Men med lite perspektiv – vad skulle de ha gjort då?

 

När HE skickar signaler till alla föreningar att vi ska banta serien denna säsong – no matter what – så öppnar alla klubbar sina plånböcker och köper in bra spelare för att detta inte ska ske just i deras klubb. Plånböcker Bajen inte har. Vi fick in 100.000 på en supportersamling inför säsongen vilket gav oss fyra spelare. Fyra av 25. I de flesta lag är minst hälften avlönade, och det är till mycket bättre pris än våra.

 

Så vad ska vi göra nu då?

 

Ja antingen får vi in bra spelare som tar oss upp igen, eller så fortsätter vi med konceptet vi påbörjat med att utbilda spelare. I min värld är detta lag vi tillfogar just nu för bra för Hockeytvåan och skulle med bravur ta sig upp igen. Nu vet jag ju att detta inte kommer att ske – utan det kommer bli rockad igen.  

 

Säsongen är inte riktigt över en och det finns en mikroskopisk chans att klara sig kvar, även om den är mindre än att vi skulle kunna spela inför fullsatta läktare på fredag.

 

Redan nu är det dags att börja tänka på nästa säsong. Är du med eller inte?

 

Henric Wauge
Ordf. Bamsingarna

 

AV SUPPORTRAR – FÖR SUPPORTRAR!
K.F.I.B Bamsingarna Hockeysupport


HEW_5068.jpg
 Inget
Hammarby Hockey har åtta sm-guld, smaka på den, åtta!

Hammarby Hockey har åtta sm-guld, smaka på den, åtta!!
Lägg till att det är precis lika många silver. Det gör Hammarby till en av landets mest framgångsrika föreningar. Hela fyrtio (40) gånger på 100 år, har man vunnit serien man deltagit i. Nu kanske ni reflekterar i hur respekterat vårat lag och våra färger borde vara.

 

Tyvärr fick Hammarby Hockey börja om 2008, detta efter föreningen, eller den dåvarande styrelsen helt enkelt gav upp (på både gott och ont) och ansökte om konkurs. Detta var ingenting som vissa supportrar accepterade och startade därmed, direkt efter, om från början. På fem år tog man sig, från den absoluta botten av serien, till den plats man är i dag, och skulle varit i dag om det inte blivit konkurs. Hockeyettan.

 

I 100 år har föreningen, eller rättare sagt Hammarby Hockey funnits (en del av åren som Bajen Fans ishockeyförening) och spelat i seriesystem samtliga av dessa. Endast två gånger, på de senaste 50 åren har man degraderats från en serie. Båda gångerna var det från dåvarande Elitserien.  

 

Vi har inga planer på att delegeras i år heller. I morgon söndag startar kvalserien för att stanna kvar i Hockeyettan 2021/2022. Motståndarna heter Wings, Sollentuna och Segeltorp. Det är alltså inte några speciellt stora motståndare. Skrapar man ihop hela dess motståndares historia kan man kanske komma upp i en tiondel av Hammarbys kaliber. Därför vill vi, eller rättare sagt jag, även om jag har flera personer bakom mig, att samtliga spelare i Hammarby Hockey anno 2020/21 ser sig själva i spegeln inför morgondagen och undrar:

- vad kan jag göra för att vinna min match.

 

När man tar på sig en Hammarbytröja, oavsett sport eller sammanhang, ska man ge minst 100% i varenda jävla sekund man är på planen. Att ens få chansen att ta på sig en Hammarbytröja är ett privilegium som ska bäras med stolthet och hjärta. Det finns inga utrymmen för att svika dess historia.

 

Tänk på när ni tar era skär ut på isen nu i kvalserien. Vad vill jag bli ihågkommen för. Att vara med och rädda Hammarby Hockey. Eller vill jag leva med att vara en del av laget som gjorde någonting vi endast gjort två gånger på femtio år?

 

Nu är det dags att börja prestera.

AV SUPPORTRAR – FÖR SUPPORTRAR!
K.F.I.B Bamsingarna Hockeysupport


Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024