Tredje storsegern mot Graip.

Jacke är tillbaka! Fyra puckar bakom Graips målis blev det.

Tidigare möten mot Graip slutade med  2 vinster och målskillnad på 20-4. Så många mål blev det framåt plus 1 mål till på 1 match.

Period 1:
Bajen börjar i högt tempo och det dröjer bara 1.15 innan första målet kommer och det är Andreas Jakubowicz som sätter dit den, som gör sin andra match efter sin USA tripp eller var det nu var han var. 1 minut senare sätter Lindgren 2-0 och Lindberg gör 3-0 25 sek senare.. 5:30 så gör Jakubowicz sitt andra mål och matchen är nu avgjord. För minuten senare presenterar Rönnelöw sig för matchen och gör 5-0.
5 mål under första 6 minuterna tyder på att denna match kommer att sluta stort. Men 6 minuter efter 5-0 blir mållösa innan Tobias Laudon-Sörlin som gjorde 4 mål i fredags satte 6-0. Målfyrverkeriet började igen då Rönnelöw satte 7-0 30 sek senare.
8-0 kom även innan första var över av Richard Gustafsson och 9:an likaså av Laudon-Sörlin. Graip får in en reducering med några minuter kvar. Och denna av ren bjudning av Bajens målvakt, Anders Lagerqvist. Men 9-1 står det efter första.