Ett hjärta - En förening
måndag, mars 30, 2020
Skribent Annica  Matchreferat  0  380
30 nov 2015
Klacken i Glysishallen.
hudik-hh_2015-11-29_klacken_rj_500x.png
Klacken i Glysishallen. Foto: Rosie Jacobsson.
 
€Only happy when it rains€ skrålar Shirley Manson fram då vi susar hemåt i minibussen med en uttjänt vindrutetorkare efter att ha bevittnat Hammarby Hockeys 3-0-förlust i Glysishallen. Deprimerande? Nej, inte alls. Det är den märkliga känsla av knepig upprymdhet som bara en torskresa kan tillhandahålla. Det är Bajen! Fuckin' love it!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  427
26 nov 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Efter att haft ledningen med både 1-0 och 2-1 föll till sist Hammarby Hockey med 3-4 mot Huddinge IK hemma i LW Hallen. Då övriga lag som kampar om femteplatsen också torskade under onsdagskvällen är läget status quo i tabellen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  363
23 nov 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Det blev tvåsiffrigt när Hammarby Hockey tog sig an Tierps HK i Vegahallen. Vi tillresta fick se snygga Bajenmål samt ett Tierp som behöver reorganisera sig om inte de ska dyka rätt ner i tvåan efter fullbordad säsong.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  411
18 nov 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Onsdagskvällens bortamöte för Hammarby Hockey mot Åkers/Strängnäs avgjordes i förlängning då det efter tre spelade perioder stod 4-4 på resultattavlan. Där avgjorde hemmalaget och fick inte helt förtjänt med sig extrapinnen då jag anser att de gick för hårt mot Richard Siirala i vår kasse några gånger för mycket. Daniel Despotovic skämmer ut sig själv och laget han representerar efter matchen då han drämmer klubban i plexit framför vår ståplats för att hota oss. Jag hoppas att det renderar honom flera matchers avstängning för så gör man fan ta mig inte som spelare.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  293
15 nov 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Hammarby Hockey går från klarhet till klarhet, i söndagseftermiddagens match mot Väsby inkasserades tre poäng genom en fin 2-0-seger. Spelet var kanske inte det mest upphetsande vi sett men vad gör det? Inte ett skit...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  340
14 nov 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Hammarby Hockey tog en lysande tvåpoängare borta mot Visby/Roma under fredagskvällen när de efter 1-1 under ordinarie speltid och en mållös förlängning avgjorde på straffar till en 2-1-seger med Marcus Carlsson som målskytt och samme Carlsson samt Benjamin Blomberg som lyckosamma straffläggare.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  451
09 nov 2015
Jubel efter Tobias Anderssons 4-2-balja.
hh-wings_2015-11-08_t-andersson_4-2_500x_bt.png
Jubel efter Tobias Anderssons 4-2-balja. Foto: Benjamin Thorén.
 
Efter att ha ryckt ifrån i mittperioden under söndagskvällens hemmamatch mot Wings HC Arlanda så var det många tunga ben i Hammarby Hockey under den sista tjugominutaren och fokus sattes på att hålla undan vilket lyckades.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  308
04 nov 2015
I en match med ojämn spelkvalitet med två rätt jämna lag på isen blev det till slut säsongens första trepoängare på bortais för vårt kära Hammarby Hockey.
hh_logo_text-under.png

I en match med ojämn spelkvalitet med två rätt jämna lag på isen blev det till slut säsongens första trepoängare på bortais för vårt kära Hammarby Hockey.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  454
01 nov 2015
Ryggtavlan på burväktare Richard Siirala som motade 47 puckar.
hh-ssk_2015-10-31_siirala_cr_500x.png
Ryggtavlan på burväktare Richard Siirala som motade 47 puckar. Foto: Carina Robertsson.

Det blev visserligen en ny förlust för Hammarby Hockey mot Södertälje SK i hemmamatchen på bortais under lördagskvällen men 2-5 var en klar förbättring mot de klara 6-0 Bajen åkte på i det första mötet i seriens andra omgång. Bortsett från resultatet har själva spelet markant förbättrats emellan de bägge mötena, till exempel är de gånger vi hamnar på fel sida om motståndarna i försvarsspelet fåtaliga numera. Å andra sidan kan man inte annat än att imponeras av SSK, med den  troligtvis semi- och helproffesionella trupp de förfogar över har de inga riktiga konkurrenter i serien så länge de fokuserar på uppgiften. Tyvärr kan just bristen på tungt motstånd bli dem en black om foten när de i Allettan ställs mot de mer namnkunniga och pengastarka lagen från södra serien.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  284
29 okt 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
I en spännande match mellan Hammarby Hockey och Hudiksvalls HC under onsdagskvällen svängde det målmässigt fram och tillbaka, Bajen visade moral när man hämtade upp ett underläge för att till slut bli besegrade i en straffläggning.
 Inget

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020