Ett hjärta - En förening
måndag, mars 30, 2020
Skribent Annica  Matchreferat  0  345
28 jan 2016
Efter tre perioders stenhård kamp på isen både mot Haninge och domaren tog Hammarby Hockey tre riktigt starka poäng med sig från Torvalla under onsdagskvällen.
hh_logo_text-under.png

Efter tre perioders stenhård kamp på isen både mot Haninge och domaren tog Hammarby Hockey tre riktigt starka poäng med sig från Torvalla under onsdagskvällen. En riktigt stark insats där våra grabbar visar en sjujävla moral!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  325
25 jan 2016
Hammarby Hockey avgjorde hemmamötet mot Wings HC Arlanda redan i den första perioden då de  obevekligt satte fyra puckar bakom Arlandas keeper som sedan fick nog och klev av.
hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey avgjorde hemmamötet mot Wings HC Arlanda redan i den första perioden då de  obevekligt satte fyra puckar bakom Arlandas keeper som sedan fick nog och klev av. De två avslutande perioderna var mer en transportsträcka och matchen slutar 6-2.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  263
18 jan 2016
Det blev en 2-1-seger för Hammarby Hockey mot Vallentuna under söndagen i LW Hallen.
hh_logo_text-under.png

Det blev en 2-1-seger för Hammarby Hockey mot Vallentuna under söndagen i LW Hallen. Bra inledning av Bajen men efter drygt halva första perioden var det två jämna lag på isen under resterande matchtid. Hammarbys mål gjordes av Tomas Lindgren, efter utmärkt förarbete av Benjamin Blomberg och Viktor Mickelsson samt i powerplay av Anton Molnar framspelad av Felix Lundqvist. Sebastian Andersson var som vanligt riktigt bra i kassen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  279
07 jan 2016
 
hh_logo_text-under.png
 
I ett lätt kylslaget Uppland blev det en jämnare tillställning mellan Tierps HK och Hammarby Hockey än vad vi tillresta supportrar hade inbillat oss under Trettondagskvällen. Till slut kunde ändå de våra avgå med segern.
 
Uppdaterad med Schtångkorvar.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  323
04 jan 2016
He's back.
sollentuna-hh_2016-01-03_lindgren_cr.jpg
He's back. Foto: Carina Robertsson.

Om man hade hoppats på en lika rolig kväll i Sollentuna som senast så blev man minsann inte besviken. En hel del Bamsingar och andra glada Bajare på läktaren fick se ett Hammarby som verkligen fick en toppenstart på nya året, 7-1 blev slutresultatet till Bajens favör! Alla var nog nyfikna på herr Lindgrens form och - ta daa - den var i topp! Med 2 mål och en assist så får man nog säga att det var en comeback som heter duga.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  281
02 jan 2016
Omklappningar efter Ramstens (eller var det Mickelsson?
hh-haninge_2015-12-30_ramsten_mickelsson_pj.png
Omklappningar efter Ramstens (eller var det Mickelsson?) 2-1-mål.

Matchen Hammarby - Haninge Anchors 30/12 2015.

Match nummer två i fortsättningsserien.

Efter den yrvakna matchen mot Wings i Pinbackshallen sågs ett något mer alert Hammarby gå igång i gårdagskvällens match. Matchen utvecklas ganska snart till något som kan karakteriseras som avvärjande av anfall från bägge lagen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  319
29 dec 2015
"Ehh, jag pekar på dig med klubban för jag har minsann sett Slapshot".
wings-hh_2015-12-28_cr_500x.png
"Ehh, jag pekar på dig med klubban för jag har minsann sett Slapshot".
Foto: Carina Robertsson.
 
Uppstarten av vårserien blev ingen höjdare för Hammarby Hockey och oss andra tillresta Bajare i den svinkalla ladan som går under namnet Pinbackshallen. Två lag som var helt ur form visade upp en hockey som inte kan göra någon glad. På övertid lyckades Wings till slut få in en puck bakom Sebastian Andersson som var bästa Bajare på isen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  309
18 dec 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Vi var trenne Bamsingar som besökte Hammarby Hockeys B-juniorers match mot Katrineholms HF 95 i den finfina isladan på Zinken. Två av A-lagets spelare var i högsta grad delaktiga i de unga Bajarnas seger.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  277
11 dec 2015
I onsdags spelades så den avslutande omgången av HockeyEttan Östra och Hammarby Hockey avslutade på bästa sätt genom att i LW Hallen besegra Haninge Anchors med 5-3 och slutar 6:a i serien.
hh_logo_text-under.png

I onsdags spelades så den avslutande omgången av HockeyEttan Östra och Hammarby Hockey avslutade på bästa sätt genom att i LW Hallen besegra Haninge Anchors med 5-3 och slutar 6:a i serien. Den 28:e december drar HockeyEttan Östra Vår igång, vilka vi möter är ännu inte klart. Vi nås nu även av beskedet att en favorit i laget lämnar för annan klubb.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  253
03 dec 2015
Calle Graf firas efter 4-4-målet.
vallentuna-hh_2015-12-02_02_cr_500x.png
Calle Graf firas efter 4-4-målet. Foto: Carina Robertsson.
 
Efter en mindre lyckad förstaperiod var uppförsbacken brant för Hammarby Hockey i onsdagskvällens drabbning borta mot Vallentuna. Med bra coachning och lite jävla anamma ändrade Bajen på matchbilden och gick ifatt för att sedan på övertid förlora. Sista omgången av HockeyEttan Östra kommer nu att bli en riktig rysare!
 Inget

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020