fredag, mars 29, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  925
04 feb. 2016
Vårt manskap i Hammarby Hockey hade kanske i tanken redan vunnit matchen mot Tierps HK då de släntrade ut på LW Hallens is under onsdagskvällen, i så fall blev de snart varse om annat.

Vårt manskap i Hammarby Hockey hade kanske i tanken redan vunnit matchen mot Tierps HK då de släntrade ut på LW Hallens is under onsdagskvällen, i så fall blev de snart varse om annat. Efter en riktigt dålig första period fick Bajen jobba sig tillbaka in i matchen för att komma ifatt och förbi.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  1,186
02 feb. 2016
Marcus Carlsson gör 2-1.
Marcus Carlsson gör 2-1. Foto: Benjamin Thorén.

Så har denna skribent vilat ut efter lördagens aktiviteter på Hovet och det är dags att summera 2016 års Bajenkväll ur ett Bamsingperspektiv. Först och främst; Hammarby Hockey besegrade Sollentuna HC med 2-1. Den första Bajenkvällssegern på mången år. Att Marcus Carlssons avgörande kommer med 20 sekunder kvar av tredje perioden till tonerna av €Bajen Fans - Hammarby Hockey€ var väl så där lagom Hollywoodskt...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  888
28 jan. 2016

Efter tre perioders stenhård kamp på isen både mot Haninge och domaren tog Hammarby Hockey tre riktigt starka poäng med sig från Torvalla under onsdagskvällen. En riktigt stark insats där våra grabbar visar en sjujävla moral!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  866
25 jan. 2016

Hammarby Hockey avgjorde hemmamötet mot Wings HC Arlanda redan i den första perioden då de  obevekligt satte fyra puckar bakom Arlandas keeper som sedan fick nog och klev av. De två avslutande perioderna var mer en transportsträcka och matchen slutar 6-2.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  763
18 jan. 2016
Det blev en 2-1-seger för Hammarby Hockey mot Vallentuna under söndagen i LW Hallen.

Det blev en 2-1-seger för Hammarby Hockey mot Vallentuna under söndagen i LW Hallen. Bra inledning av Bajen men efter drygt halva första perioden var det två jämna lag på isen under resterande matchtid. Hammarbys mål gjordes av Tomas Lindgren, efter utmärkt förarbete av Benjamin Blomberg och Viktor Mickelsson samt i powerplay av Anton Molnar framspelad av Felix Lundqvist. Sebastian Andersson var som vanligt riktigt bra i kassen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  890
07 jan. 2016

I ett lätt kylslaget Uppland blev det en jämnare tillställning mellan Tierps HK och Hammarby Hockey än vad vi tillresta supportrar hade inbillat oss under Trettondagskvällen. Till slut kunde ändå de våra avgå med segern.

Uppdaterad med Schtångkorvar.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  887
04 jan. 2016
He's back.
He's back. Foto: Carina Robertsson.

Om man hade hoppats på en lika rolig kväll i Sollentuna som senast så blev man minsann inte besviken. En hel del Bamsingar och andra glada Bajare på läktaren fick se ett Hammarby som verkligen fick en toppenstart på nya året, 7-1 blev slutresultatet till Bajens favör! Alla var nog nyfikna på herr Lindgrens form och - ta daa - den var i topp! Med 2 mål och en assist så får man nog säga att det var en comeback som heter duga.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  898
02 jan. 2016
Omklappningar efter Ramstens (eller var det Mickelsson?
Omklappningar efter Ramstens (eller var det Mickelsson?) 2-1-mål.

Matchen Hammarby - Haninge Anchors 30/12 2015.

Match nummer två i fortsättningsserien.

Efter den yrvakna matchen mot Wings i Pinbackshallen sågs ett något mer alert Hammarby gå igång i gårdagskvällens match. Matchen utvecklas ganska snart till något som kan karakteriseras som avvärjande av anfall från bägge lagen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  876
29 dec. 2015
"Ehh, jag pekar på dig med klubban för jag har minsann sett Slapshot".

Uppstarten av vårserien blev ingen höjdare för Hammarby Hockey och oss andra tillresta Bajare i den svinkalla ladan som går under namnet Pinbackshallen. Två lag som var helt ur form visade upp en hockey som inte kan göra någon glad. På övertid lyckades Wings till slut få in en puck bakom Sebastian Andersson som var bästa Bajare på isen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  930
18 dec. 2015

Vi var trenne Bamsingar som besökte Hammarby Hockeys B-juniorers match mot Katrineholms HF 95 i den finfina isladan på Zinken. Två av A-lagets spelare var i högsta grad delaktiga i de unga Bajarnas seger.