Ett hjärta - En förening
måndag, mars 30, 2020
Skribent Annica  Matchreferat  1  301
13 nov 2007
Efter att ha fått bilen igångdragen av TopDog for vi bort till Gullmars för att hämta upp resten av kamraterna.
Efter att ha fått bilen igångdragen av TopDog for vi bort till Gullmars för att hämta upp resten av kamraterna. Som vanligt var det (1.) kö ut ur stan, (2.) regnigt och (3.) ont om tid. Kir-aromen spred sina vällustiga dunster i automobilen. Enköping passerades och precis i tid anlände vi till Rocklunda medan den andra bilen körde en smula vilse på vägen. Vid biljettkassorna träffade vi Tompa, Misery Kidd med flera som likt oss tagit sig till den västmanländska metroplolen för att föra fram hjältarna i laget till nya stordåd.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  281
vagens_hjaltar.jpg
04 okt 2007
2 st psykiskt störda Bamsingar satt hemma och mådde piss.
2 st psykiskt störda Bamsingar satt hemma och mådde piss. Laget i våra hjärtan var på botten, sargat slaget förnedrat! Ingen Bamsingresa till Nybro! Jävla medgångare;) Ingen plats i spelarbussen trotts att vi lovat hålla låg profil! Efter ca 30st sms och samtal mellan U:a-Sthlm på onsdagsförmiddagen efter hopplösa övertalningsförsök, slit efter att hitta den billigaste Nissan Micran på Rent-A-Wreck med fria mil.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  341
simon_160.jpg
04 aug 2007
Hammarbys A-lag smygstartade försäsongsmatchandet på Hovet under Lördagsmorgonen i en tät och rafflande match mot J20-landslaget.
Hammarbys A-lag smygstartade försäsongsmatchandet på Hovet under Lördagsmorgonen i en tät och rafflande match mot J20-landslaget. Resultatet, 3-3, var rättvist och lovar gott inför den inte alltför avlägsna allsvenskan.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  325
bofors_070131.jpg
01 feb 2007
Bajenhockey.se's redaktion samt några andra Bajare hade tagit sig till Karlskoga och fick se sitt älskade Hammarby Hockey torska.
Bajenhockey.se's redaktion samt några andra Bajare hade tagit sig till Karlskoga och fick se sitt älskade Hammarby Hockey torska. Läs om stickade mössor, en konstig låda och matchen i denna spännande rapport skriven av Mack.
 Inget

Skribent Victor  Matchreferat  3  327
31 jan 2007
Hittade ett matchreferat när jag surfade runt lite.
Hittade ett matchreferat när jag surfade runt lite.
Tycker den tar upp själen i hockeyn just nu.
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  313
29 jan 2007
say no more...
say no more...
Nej då, bilder filmer och matchrapport kommer i morgon...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  403
thumb_almtuna_9.jpg
25 jan 2007
Ja så var det dags att skriva om ännu en storartad seger.
Ja så var det dags att skriva om ännu en storartad seger. Den 3:e perrisen måste vara den bästa den här säsongen. Bajen lät knappt Almtuna låna pucken i stora perioder av sista och kunde med lite tur kanske gjort både ett eller två mål till dom borde kanske gjort men vad fan spelar roll Seger siffrorna 3-2 till bajen skrevs in i historieböckerna.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  2  422
23 jan 2007
Mangans rapport från Västerås när Bajen slog gurkorna med 4-2.
chans.jpgDet var ett luggslitet gäng bittra supportrar som samlats på Gullmarsplan inför bortamatchen mot Västerås. Ingen trodde på vinst. Senast det begav sig på Rocklunda blev det storstryk så förhoppningarna var små och med gårdagens usla resultat med Bajen-ögon sett. Nybro vinst över Läxand medförde att Hammarby för första gången denna säsong låg under strecket.
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  3  373
17 jan 2007
Nyss hemkommen från Hovet sitter man och skall försöka ge ett kortfattat referat av vad som hände under kvällen.
hif_huddinge03.jpgNyss hemkommen från Hovet sitter man och skall försöka ge ett kortfattat referat av vad som hände under kvällen. Till att börja med så var Hovets Hörna stängd i vanlig ordning. Vill ni inte kränga bira på de här matcherna skall ni fan inte få kränga nåt på derbyna heller!

Bajen kom ut taggade och gjorde ganska komfortabelt både ett och två noll och visade upp en fart och fläkt som lovade gott, men vad hände sen? Man slutade åka skridskor och uppträdde som yra höns och Huddinge tackade och tog emot. Vips så hade tre puckar smitit förbi Henrik Karlsson i målet som inte fick nån hjälp alls av sina utespelare.

Bajen kunde ändå hålla jämna steg med Huddinge men efter varje kvittering så var det hönsgård och tafatt spel igen och Huddinge kunde slå in nya ledningsmål. Så höll det på andra perioden ut och inför den tredje var ställningen 4-5.

Efter bara 22 sekunders spel i den tredje perioden så kunde Jonathan Perssson skyffla in pucken och det var åter kvitterat. Sen kom årets mål. Det vågar jag nog utnämna det till.

Rikard Karlsson tar pucken bakom eget mål och sätter full fart mot motståndarmålet. Efter ett trixande genom hela Huddinge kommun lägger han pucken retfullt enkelt vid sidan om målisen vid dennes högra stolprot. Jublet som utbröt slog "Gudrun" och "Per" och allt vad dem kallas i orkanstyrka och skänkte hopp i en sargad bajensjäl.

Huddinge tar sedan ut målvakten och Tomas Lindgren kan osjälviskt passa fram till Rikard Karlsson som får sätta slutresultatet 7-5 i tom bur.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  7  278
thumb_lagbild.jpg
07 jan 2007
Bamsingar på damernas elitserie i innebandy 2007-01-07
Monica, Tommy, Anne och undertecknad begav sig till Sjöstadshallen för att kolla in Hammarbys innebandydamer då de spelade mot Ängelholms dito eftersom vi av olika anledningar inte tagit oss ned till Växjö för att stödja hockeygrabbarna. Vi väckte som smått sensation redan i biljettkassan då vi dök upp iförda hockeytröjorna. Det märktes att tjejerna var glada över att ha oss där och de spelade stundtals jäkligt bra i detta bottenmöte. Vi sjöng våra ramsor efter bästa förmåga och fick övriga publiken att åtminstone klappa händerna.

Matchen slutade tyvärr med förlust för Bajen i sudden med 4-5 efter det att de haft ledningen med 4-3 fram till 30 sekunder före full tid. Verkar konstigt nog som om man inte får ett poäng med sig om det står lika vid 60 spelade minuter i innebandy.

Tjejerna var snälla nog, trots förlusten och ledsna miner, att ställa upp för fotografering efter matchen vid vår banderoll och det ska de ha ett stort tack för. Laget är mycket ungt och kanske saknar en del rutin, påminner det om något annat lag? Jag önskar att vi kunde få ihop en 20 pers. som kunde gå på en av deras kvarvarande matcher och ge dem det stöd de förtjänar.

Några bilder från matchen finns i bildarkivet.
 Inget

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020