Ett hjärta - En förening
torsdag, april 09, 2020
Skribent Annica  Matchreferat  0  247
10 dec 2010
#17 Johan Molin efter att ha gjort 0-3.
gota-bajen_cz_2010-12-09_03.png
#17 Johan Molin efter att ha gjort 0-3. Foto: Christer Zotterman.

Det som skulle bli en seriefinal mellan två lag med klassiska rötter, GötaTraneberg och Bajen Fans Hockey, slutade med en total dominans för Bajen efter det att de hade punkterat matchen redan i den första perioden.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  227
03 dec 2010
Matchen Sigtuna HC - Bajen Fans IF var en riktig skitmatch som ändå vanns klart av de våra.
lindgren8.png
Matchen Sigtuna HC - Bajen Fans IF var en riktig skitmatch som ändå vanns klart av de våra.
Läs om resan, matchen och Stångkorvarna.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  2  258
13 nov 2010
Bajens Utvisningsbås.
lindgren_skylt_2010-11-12.png
Bajens Utvisningsbås.

BF IF - Kista HC 4-2
Fredag 12 november
MB Hallen


Jag måste medge att jag beundrar Kista för kämpainsatsen. De spelade hockey hela tiden. Bajen gjorde en dålig första period, det var mycket pass som skulle ha varit avslut istället. Bajen ska ha en eloge för att de ryckte upp sig i andra och tredje. De försökte komma igen vilket de också gjorde. I det stora hela en juste match.

Stångkorvar:
1 - Richard Gustafsson
2 - Marcus Nordberg
3 - Anton Söderquist

/TopDog

Se ställningen i stångkorvsligan i forumtråden: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7858.0
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  317
08 nov 2010
Match mot Kalhäll på bortaplan i Kallhäll och Bamsingarna körde sin första webradiosändning för den här säsongen.
kalhall1.jpgMatch mot Kalhäll på bortaplan i Kallhäll och Bamsingarna körde sin första webradiosändning för den här säsongen. Lite trassel med tekniken gjorde att sändningen inte kom igång förrän en bit in i första perioden. Då tog Kalhäll ledningen med 1-0 sedan Anton Söderqvist blivit lämnad ensam med en Kalhällspelare.

Bild: Peter Jonsson, Hammarby Foto
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  309
05 nov 2010
Uppdaterad: 2010-11-07
Uppdaterad: 2010-11-07

Vinst med 5-2 men hade passat bättre med 6-2.
Skulle kunna kalla det för en skön sex-match med tanke på nivå på skämt, händelser
och uppträdande. Den här gången var det snoppar av alla dess slag, ska det stå för
manlig styrka kanske???
Lindgren #19 gjorde en bra match utan utvisning. Han sa att han har mognat men
€Ludde€ #12 tyckte det var så trevligt att sitta i utvisningsbåset.

mobil_781.jpg

Bamsingarnas Lindgren-skylt
.

 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  335
30 okt 2010
Bajens utvisningsbås på Zinken.
lindgrens_grand_2plus10-bild_kenta_320x.png
Bajens utvisningsbås på Zinken. Foto: Kenta

Bajen och speciellt Benny Rönnelöw gjorde en riktigt stabil insats mot Skarpan på Zinken under sena lördagseftermiddagen.
 Inget

Skribent Hence  Matchreferat  4  252
17 okt 2010
Bajen Fans juniorer vann mot Boo med 4-2
Det var en historisk dag idag när Bajen Fans juniorlag spelade sin första seriematch i MB-hallen. Motståndare var Boo och jag visste väl inte riktigt hur matchen skulle gestalta sig.
Första målet blev Bajens och det var #29 Jack Larsson som blev historisk som förste målskytt. Han blev sedermera ännu mer historisk som den förste junior som gjort två mål i en och samma match när han gjorde 3-0 målet och det skulle inte sluta där heller. Han blev dessutom den förste att få matchstraff.
3-0 slutade den första perioden och det såg bra ut men Boo kom igen och i den andra perioden blev det var sitt mål för lagen och således 4-1 till bajen inför tredje perioden. 
Sista perioden är det Boo som är bäst i och får göra ett mål som fastställde slutresultatet till 4-2 och junisarnas första seger. Hetsigt i slutet av perioden och #26 i Bajen får också matchstraff tror jag efter att ha gruffat med en motståndare. Varför inte denne blir utvisad förstår jag inte.
Dålig uppslutning av Bajare till den här matchen men ändå ett sjuttiotal åskådare.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  201
17 okt 2010
Ett tiotal Bamsingar fanns på plats under lördagen när Hammarby Damfotboll säkrade nytt damallsvenskt kontrakt på Kanalplan.
hif_damfotboll_hemsidelogo.jpg

Ett tiotal Bamsingar fanns på plats under lördagen när Hammarby Damfotboll säkrade nytt damallsvenskt kontrakt på Kanalplan. Bajen tog ledningen genom Annica Svensson i en lite tilltrasslad situation efter bara någon minut mot Kristianstad och tvåan av Leena Puranen kom efter knappa halvtimman. Faktum är att Kristianstad inte hade mycket framåt medan Bajen kunde ha gjort fler mål.
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  0  236
10 okt 2010
I lördags spelades också en träningsmatch i MB-hallen mellan BF IF - Älta.
I lördags spelades också en träningsmatch i MB-hallen mellan BF IF - Älta. Dom flesta Bamsingar gick på Rugbyn medan jag åkte till MB-Hallen. Matchen tyckte jag var mestadels ett sömnpiller. Förutom sista 10 min i andra då ett målfyrverki utbrast. Bajens 2-0 mål i första minns jag bäst eftersom att ingen på läktaren tom jag själv uppfattade att det blev mål.

2-0 efter första blev sen 10-0 efter andra. I tredje sjönk tempot igen och bra 4 mål gjordes, 1 av Älta och 3 för Bajen. I pausen mellan andra & tredje var det puckkastning. Närmast mittpunkten vinner och jag hade vunnit om inte någon hade träffat min puck med sin puck. Typiskt! Ja 13-1 totalt och nu är det snart dags för seriepremiär!

Heja Bajen!
/kenta
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  214
10 okt 2010
Inför ett tusental åskådare,vilket är en fantastisk publiksiffra för Hammarby Rugby och välbehövligt klirr i kassan, avgjordes under lördagseftermiddagen den andra SM-finalen i 15-mannarugby på Årstafältet.
Inför ett tusental åskådare,vilket är en fantastisk publiksiffra för Hammarby Rugby och välbehövligt klirr i kassan, avgjordes under lördagseftermiddagen den andra SM-finalen i 15-mannarugby på Årstafältet. Stockholm Exiles som vann det första mötet med 21-12 var aldrig riktigt hotade trots att Bajen tog ledningen med 3-0 på straff. Trots ihärdigt arbete på planen blev det inga försök för Hammarby och efter 3-7 i paus blev slutsiffrorna 28-3 i Exiles favör och därmed var de klara svenska mästare 2010, det åttonde SM-tecknet för klubben vilket bara är att gratulera till.
 Inget

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020