lördag, april 20, 2024
Skribent e107  Matchreferat  1  696
06 aug. 2011
Hammarby Damfotboll mötte idag Jitex hemma på Kanalplan där en seger var nästan ett måste för att inte tappa ännu mer upp till säker mark i tabellen.
Men Hammarby spelade inte bra, slog ifrån sig bollar, renasde och inget anfallspel första halvtimmen. Jitex hade redan då kunnat leda med 3-0, men 0-0 står det.
Hammarby kommer i några ströanfall sista kvarten av första men 0-0 efter första halvlek.

I andra börjar målen trilla in och det är Jitex som gör dom. så efter 2-0 så börjar Hammarby skapa riktiga farliga målchanser. Att man ska behöva släppa in 2 mål för att det ska hända någonting framåt... Hammarby skulle även ha fått straff efter Jitex spelare fått bollen på handen utan åtgärd mer än en hörna för Bajen i denna situation. 2-0 står sig till matchminut 90 + 2 tilläggsminuter då en Hammarby spelare blev fälld i straffområdet, vilket huvuddomaren inte uppfattade men linjedomaren vinkade till med sin flagga och domaren blåste sedan straff för Hammarby. Vilket resulterade av mål av Puranen. Men direkt på avspark så går Jitex direkt på anfall och gör 3-1, mycket dåligt försvarsspel av Hammarby. vilket sedan slutade  3-1 till Jitex.

Ja, jag tror inte Hammarby grejar nytt kontrakt i damallsvenskan i år även fast det är många matcher kvar. Spelet måste bli mycket bättre!

/Kenta
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  2  1,181
24 juli 2011
Bamsingarnas trupp 2011.
Bamsingarnas trupp 2011. Foto: Peter Jonsson.

Medan Söderbröder tog hem segern, äran och jublet i Bajen Fans Fotbollsturnering under lördagen på Hammarbyhöjdens konstgräs kämpade Bamsingarna i andra ändan av resultatlistan. Visserligen var jumboplatsen redan vikt för oss, målet var ju att göra ett mål. Skulle denna, till synes omöjliga, mission få ett glatt slut?
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  787
29 maj 2011
Innebandy mot Hockeylaget i Sjöstadshallen!

Utan domare men med överraskande förstärkningar från båda lagen. Bamsingarna med bröderna Karlsson som spelade i Hammarby Hockey, varav Henke Karlsson spelar i NHL, och supportern Putte som svek oss och spelade för Hockeyn. Men vad gjorde det... vi hade ju våran Kenta i mål.
Vi spelade så klart 3*20 min med sidbyte. Bamsingarna hade solen i ögonen i första perioden. Hockeylaget vann med 7-12 men det är ändå vinst till Bamsingarna. (Mål i första 1-5, andra 1-3, tredje 5-4)
Enligt hockeyn blev det 6-14 för att vi fick ett mål bortdömt och Hockeyn 2, men Bamsingarna gjorde 8 mål som blev 7. Vilka mål som hockeyn fick bortdömda får ni välja själv bara ni inte snor Andreas Ohlssons mål.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  1,037
22 mars 2011

Bajen Fans Hockeys A-juniorer krossade Waxholm i den sista kvalmatchen med 10-4, speciellt andra perioden var magnifik då Bajen gick från 4-1 till 8-1 på 2 minuter och 40 sekunder. Resultatet innebär att Bajen kommer tvåa (av tre lag) i kvalserien och är klara för division 1-spel nästa säsong - rätt otroligt med tanke på att det i september förra året inte fanns några spelare i laget...

Läs matchrapporten på: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2011/j20-bajens-juniorer-klara-for-division-1/. På BF IF:s hemsida finns även tabellen och spelarstatistik.

Bamsingarna TV-crew: Turbo, Sverre och Victor Nyström.
På bilden saknas Martn Zenkert som skötte en av kamerorna.

Bamsingarna sände webb-tv från matchen, ett försök med tanke på kommande säsong och det gick halvhyfsat. Dålig bandbredd i hallen samt ett datorstopp i andra perioden visar att det finns mycket att jobba med teknikmässigt inför framtiden. Vi hoppas ändå att några av er kunde njuta hjälpligt av sändningen och framför allt av juniorernas strålande insats.

Vi Bamsingar gratulerar Bajen Fans IF:s J20-lag å det hjärtligaste till framgången!

/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  711
16 mars 2011
Bajen Fans Hockey hämtade upp ett 4-0-underläge borta i Gnesta till 4-4 på mindre än sex oförglömliga minuter igår.

Bajen Fans Hockey hämtade upp ett 4-0-underläge borta i Gnesta till 4-4 på mindre än sex oförglömliga minuter igår. Bamsingarnas webbradio som haft problem med sändningen under de två inledande perioderna fick i gång den lagom till den tredje perioden vilket mer än väl räckte.

Bamsingarna gratulerar Bajen Fans IF:s a-lag till en fantastisk säsong med idel segrar i div 3-spelet och fyra segrar samt två oavgjorda i kvalet.

Bamsingarna tackar alla som följt vår webbradio-bevakning under säsongen och nu laddar vi om batterierna inför nästa säsong då vi tar dem i tvåan!

Inget

Skribent e107  Matchreferat  0  727
05 mars 2011
Bajen Fans J20-lag spelade ikväll sista match i serien med en uppgift!
Bajen Fans J20-lag spelade ikväll sista match i serien med en uppgift! Vinna! För att klara andra platsen i tabellen.
Tyresö stod för motståndet i Tyresö Ishall. Där ett Tyresö kämpade, i alla fall i andra & första 10 minuterna  i tredje perren. Första perioden blev en sömnig tillställning med få farliga målchanser. Men Bajen får ändå till två mål .

I andra perioden så dominerar Tyresö, men det blir Bajen som får utdelning till 3-0. Tyresö ger inte upp utan till slut kommer målen och innan andra perioden är slut så har dom reducerat till 3-2. Tredje periodens första 10 blev det nervöst. Tyresö får in 3-3 men domaren dömer bort det målet då målburen var undanflyttad, eller vad säger man, men Bajen får utvisning i den situationen. Tyresö pressar på för kvittering, men efter 10 min spelade så får Bajen utdelning och utökar efter en soloparad från egen zon. Efter det förändras matchbilden och Bajen tar över matchen och utökar sedan sin ledning.
Matchen slutar 6-2 till Bajen. Där det även blev 2 slagsmål på isen och matchstraff utdelades.

Bajen hade A-lagets Anders Lagerqvist i målet och han räddade Bajen idag! 63 skott fick han och räddade 61! Grymt!

Även Andreas Ohlsson & Magnus Toftgård var med och gjorde varsitt mål.

Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  909
28 feb. 2011

Mer folk än tidigare hittade till Hovet för årets Bajenkväll. Seniorerna vann mot Östervåla och J20 fick oavgjort mot Åkers. Runström och Pauhlino gjorde succé i andra periodpausen. Klacken jobbade suveränt. Efter matchen delade Turbo ut priset i Bamsingarnas stångkorvsliga till Hempa Pettersson som med fyra korvars marginal tog hem bucklan och priset från Husmans Deli. Läs intervjun med Henrik Pettersson och om Bamsingarnas Bajenkväll.

Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  811
20 feb. 2011
Bajen vann returmötet mot österåker med 3-1 efter mål av Alexander Schöld, Tomas Lindgren och Markus Norberg.
Bajen vann returmötet mot österåker med 3-1 efter mål av Alexander Schöld, Tomas Lindgren och Markus Norberg. Österåker bjöd upp till bra motstånd och inramningen av matchen var riktigt bra med liveband och hemmaklack. Nya matchtröjor på hemmalaget och deras trognaste supporter fick en likadan. Bajen hade tryck långa stunder men förtvivlat svårt att göra mål idag. Junioren Viktor Aigner fick göra debut i Bajens A-lag och blev bättre ju mer istid han fick. Stångkorvarna delas ut på följande sätt:

alex_081117.jpgEn stångkorv till Magnus "Mazurka" Toftgård. Hade mycket istid och såg ut att ha väldigt roligt.
Två stångkorvar till Tomas Lindgren. Tog sitt jobb som kapten med den äran och viljan när han kastade sig huvudstupa in i målgården och rakade in pucken till 2-1 var obetalbart.
Tre stångkorvar går till slitvargen Markus Norberg som trivs som fisken i vattnet när det som i den här matchen gällde att kriga för en seger.

En bra genomkörare inför stundande kvalspel och en stor eloge till Österåker som kämpade för att vinna. Definitivt det näst bästa laget i serien.

Alex var tillbaka efter sjukdom och inledde dagens målskytte
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  761
13 feb. 2011
I sista seriematchen i MB Hallen denna säsong blev det storvinst med 12-1 för Bajen Fans Hockey mot Sigtuna HC.

I sista seriematchen i MB Hallen denna säsong blev det storvinst med 12-1 för Bajen Fans Hockey mot Sigtuna HC. Efter två perioder stod det 10-0, tyvärr blev det baklängesmål i box play i den sista.