fredag, april 19, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  745
12 nov. 2013
Jaha, så har ännu en match lagts till handlingarna.

Jaha, så har ännu en match lagts till handlingarna. HIF/Bajen startar första perioden bra. Kontrollerar händelserna, Jesper Kokkonen sätter snyggt 1-0.Vi väntar på ytterligare mål men perioden slutar med det enda målet.
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  0  800
03 nov. 2013
Tvåmålsskytten Patrik Hageman klappas om av Peter Danielsson.
Tvåmålsskytten Patrik Hageman klappas om av Peter Danielsson. Foto: Peter Jonsson.

Hammarby Hockey tog idag emot jumbon i serien, Nacka, hemma i LW-Hallen i Sätra, i den 16:e omgången i Division 1 D.
En stabil insats av Bajen vilket ledde till en 6-1 seger trots att domare Westermark hjälpte Nacka en hel del!
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  1  869
30 okt. 2013
Bajenklacken vild efter Kevins mål.
Bajenklacken vild efter Kevins mål. Foto: Peter Jonsson.

Hammarby gästade ikväll onsdag Ishuset i Tumba för match mot just Tumba Hockey. Matchen var inte den mest välspelade direkt men det blev till slut en seger för de våra med 2-1. Dessutom är det bra att vi i publiken sluter upp på läktaren och sjunger matchen igenom!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  725
28 okt. 2013
Hammarby stod upp på ett bra sätt mot serieledande Huddinge i Björkängshallen under söndagen.

Hammarby stod upp på ett bra sätt mot serieledande Huddinge i Björkängshallen under söndagen. Det var en bra krigarinsats över hela banan samt en total överlägsenhet på läktaren.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  828
24 okt. 2013
Hampus Harlestam jublar efter snygga 3-0-målet.
Hampus Harlestam jublar efter snygga 3-0-målet. Foto: Peter Jonsson.

Hammarby Hockey tog sin fjärde seger i Div 1D under onsdagskvällen då besökarna Gnesta besegrades på ett bra vis. Matchens artist var Hampus Harlestam som gjorde två mål och ett assist. Trots noll kronor i inträdesavgift blev det inte mer än halvfullt i isladan men det viktiga var att en stor del av läktaren bestod av aktiva sjungande supportrar.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  698
21 okt. 2013
Klacken i Nyköping.
Klacken i Nyköping. Lite #kfib. Foto: Marie Jönsson.

Hammarby Hockey förlorade borta mot Nyköpings Hockey med klara 4-1 och det är väl inte så mycket att säga något om då hemmalaget var en klass bättre. Klacken bestående av BF Nyköping och Bamsingarna utgjorde en färgklick gentemot den grå hemmapubliken.
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  0  689
17 okt. 2013
Igår onsdag spelades det hockey också, då det var handboll samtidigt i Erikdalshallen.

Det märktes nog då det bara var 120 betalande i publiken.
Bamsingar såg till att det sjöngs matchen igenom!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  799
14 okt. 2013
Förbrödning.
Förbrödning. Foto: Peter Jonsson.

Besökande Visby/Roma HK var numret för stora för de våra under söndagens match i LW Hallen. Mot en fartfylld hockey full av kämpaglöd orkade inte Hammarby Hockey stå emot mer än i en period.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  811
10 okt. 2013
Artisten Kokkonen.
Artisten Kokkonen. Foto: Peter Jonsson.

Bortamatchen mot Vallentuna blev efter en strålande första period en riktig rysare. Vallentuna drog det längsta stråt och knep extrapoängen i förlängningen. I Hammarby hade Jesper Kokkonen stor show med riktigt snygga finter och två mål.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  810
07 okt. 2013
Storspel av Anton.
Storspel av Anton. Foto: Peter Jonsson.

Med kort om folk kom Hammarby till spel mot Väsby IK i LW Hallen under söndagseftermiddagen, bland annat fanns bara fyra ordinarie backar på plats. Ändå gör de våra en riktigt bra och i det närmaste en taktiskt fulländad match, Väsby får inget utrymme för att få igång något etablerat spel under längre tidsrymder. Jesper Kokkonen producerar återigen. Anton Söderqvist, som bevisligen är i högform, motar 38 av 39 skott och är bäst på banan.