fredag, april 19, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  708
17 nov. 2014
Söndagens match mellan Wings HC och Hammarby Hockey blev en besvikelse för oss grönvita då vi med 14 utespelare inte kunde bjuda hemmalaget det motstånd som behövs för att knipa poäng.

Söndagens match mellan Wings HC och Hammarby Hockey blev en besvikelse för oss grönvita då vi med 14 utespelare inte kunde bjuda hemmalaget det motstånd som behövs för att knipa poäng. I båset var det Benny Rönnelöws och Arto Parkkalis första insats som tränare och på isen debuterade Oliver Hofbauer med nummer 12 på ryggen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  752
10 nov. 2014
Det blev en riktigt trevlig tillställning för oss Bajare när Haninge Anchors tog emot Hammarby Hockey i Torvalla Ishall under söndagseftermiddagen.

Det blev en riktigt trevlig tillställning för oss Bajare när Haninge Anchors tog emot Hammarby Hockey i Torvalla Ishall under söndagseftermiddagen. Med utdelning framåt och ett mindre antal misstag i egen zon samtidigt som hemmalaget inte visade upp någon bländade hockey kunde de våra ta tre mycket välbehövliga och sköna poäng.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  731
30 okt. 2014
Efter en strålande inledning gick allt fel i den andra perioden för Hammarby Hockey och hemmalaget Väsby tog hem alla tre poängen under onsdagskvällen match.

Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  730
26 okt. 2014
Låg i sinnet en sunklördag anländer jag till LW Hallen och har inga större förhoppningar när Bajen tar sig an topplaget Huddinge.

Låg i sinnet en sunklördag anländer jag till LW Hallen och har inga större förhoppningar när Bajen tar sig an topplaget Huddinge. Hur skönt är det inte då att få se ett taggat lag ta första poängen på mycket länge efter en grym insats?
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  794
24 okt. 2014
Onsdagens 1-6-förlust hemma mot Tierp var jobbig att se och inget att skriva en rapport om.

Onsdagens 1-6-förlust hemma mot Tierp var jobbig att se och inget att skriva en rapport om. Vi var helt enkelt inte med i matchen på det sätt som behövs.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  787
20 okt. 2014
Ett mycket imponerande Hudiksvalls HC vann hemma i Glysishallen mot våra krigare med 5-1.

Ett mycket imponerande Hudiksvalls HC vann hemma i Glysishallen mot våra krigare med 5-1. Förutom de inledande minuterna av första perioden, då Hudik Hockey tog ledningen med periodens enda mål, spelade Bajen helt okay i två perioder trots att ett mycket samspelat och taktiskt välorganiserat hemmalag ägde pucken i mångt och mycket.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  741
16 okt. 2014
Trots en stor dominans i puckinnehav och skott lyckas vi inte besegra gästande Värmdö under onsdagskvällens match i LW Hallen.

Trots en stor dominans i puckinnehav och skott lyckas vi inte besegra gästande Värmdö under onsdagskvällens match i LW Hallen. Vi har så förtvivlat svårt att få in puckarna i motståndarkassen att det gör ont att se.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  749
13 okt. 2014
Officiella hemsidans skribent Victor Nyström delar ut korv efter söndagens 2-0-förlust borta i Åkers Ishall:

Hockeyettan: Highlights: Åker/Strängnäs-Hammarby

På onsdag är det hemmamatch igen i LW Hallen med jumbon Värmdö som motståndare. En trea på gång?
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  767
08 okt. 2014
Mattias Forsberg efter sitt 2-0-mål.
Mattias Forsberg efter sitt 2-0-mål. Foto: Martin Nauclér.

I en riktigt rolig och sevärd match vann Hammarby Hockey för första gången under seriespelet en match under ordinarie tid. Så vi har längtat!

Uppdaterad.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  865
06 okt. 2014
I en inte så upphetsande hockeymatch i Bahcohallen under söndagseftermiddagen vände hemmalaget Enköpings SK ett 0-2-underläge efter två perioder till vinst med 3-2.

I en inte så upphetsande hockeymatch i Bahcohallen under söndagseftermiddagen vände hemmalaget Enköpings SK ett 0-2-underläge efter två perioder till vinst med 3-2. Enligt Bamsingarnas utsände radiobabblare Sjöqvist var Hammarbys insats absolut inte godkänd.

Nu befinner vi oss precis som förra säsongen efter 5 omgångar i tabellens bottenskikt och det känns sådär lite lagom nervöst, bekymmersamt och frustrerande. Är vi inte bättre än så här?