Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024
Skribent Annica  Inför  0  737
13 okt. 2010
BF IF J20 - Boo IF
bfif_j20-booif_2010-10-17_315x.png

BF IF J20 - Boo IF
Söndag, 17 oktober, kl 15.00
MB Hallen


Ännu en historisk händelse för den unga föreningen Bajen Fans IF tar sin plats på söndag i MB Hallen. Det är det nya juniorlaget som skall spela sin första seriematch någonsin. Laget har under hösten tränat och spelat ihop sig och nu börjar allvaret. Serien som grabbarna laget ska deltaga i heter J20 Division 2B, Region Öst. Vad vi kan förvänta oss placeringsmässigt i denna serie är lite oklart, enligt tränaren Victor Robarth finns rutin och kapacitet att ta en toppplacering om spelarna så själva vill.

Så det är MB Hallen som gäller på söndag, med en klack på plats kan det bli en riktigt trevlig tillställning!

Länkar:
Spelschema (längst ned på sidan), intern länk
BF IF J20 på laget.se
Seriepremiären som evenemang på Facebook
Inför matchen på BF IF:s hemsida

/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  752
12 okt. 2010
Hammarby DFF - Kristianstad DFF
hif_dff-kristianstad_101016_320x.png

Hammarby DFF - Kristianstad DFF
Lördag 16 oktober, kl 14.00
Kanalplan


En ödesmatch för Bajens damer väntar på lördag i den sista omgången av Damallsvenskan. Det är lagets fortsatta existens i den högsta serien som står på spel. Samtidigt som Hammarby måste besegra Kristianstad är det nödvändigt att Sunnanå torskar eller spelar oavgjort borta mot Linköping för att det damallsvenska kontraktet skall säkras för ännu en säsong.

Gnaget är redan nedflyttningsklara medans Djurgårn med nöd och näppe har klarat sig.

Vi behövs på Kanalplan på lördag för att sjunga fram tjejerna till seger. Inträdet är 70 spänn men gratis om du är klädd i färgerna eller innehar ett MedMerakort från Coop.
Visa att du är Bajare - ALLA till Kanalplan!!!
/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  816
08 okt. 2010
Bajen Fans IF - Älta IF
Bajen Fans IF - Älta IF
MB Hallen
Lördag, 9 oktober, 16.00


I knivskarp konkurrens med SM-finalen i rugby spelar Bajen sin femte träningsmatch för säsongen. Älta, som Bajen spelat tränings- och seriematcher mot sedan den första säsongen, brukar bjuda på bra motstånd med fysiskt hårda matcher och det lär inte bli annorlunda denna gång.
Om det inte är rugby som gäller imorgon så är det bara att pallra sig bort till MB Hallen.

Läs mer på:
http://bajenfanshockey.se/nyheter/2010/infor-bajen-fans-hockey-alta-if/
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  782
04 okt. 2010
Lördag 9 oktober 15.00
rugby_sm-final_2_affich_250x.png

Lördag 9 oktober 15.00
SM-Final 2(2), Årstafältet
Hammarby IF - Stockholm Exiles RFC


I den första av två SM-finaler i Rugby vann Stockholm Exiles med 21-12 över Hammarby Rugby på Årstafältet. Nu behöver alltså Bajen vinna med 10 poäng på lördag för att ta hem SM-bucklan, vilket inte alls är något "Mission Impossible".

 Inget

Skribent Annica  Inför  0  848
01 okt. 2010
Lördagen den 2 oktober finns det åtskilligt med Bajensport att titta på för oss fanatiker som hyllar våra färger i vilket sammanhang det än må vara.
rugby_semi_2010-09-25_hif-spartacus_11s_320x.jpg

Lördagen den 2 oktober finns det åtskilligt med Bajensport att titta på för oss fanatiker som hyllar våra färger i vilket sammanhang det än må vara. Den största händelsen, nu får Hammarby Fotboll ursäkta, är givetvis Hammarby IF Rugbys första SM-final i 15-manna någonsin. Efter att ha slagit ut Spartacus i semifinalerna ska de nu på bortaplan (fast på Årstafältet) möta Stockholm Exiles RFC i den första av två SM-finaler. Exiles tar tyvärr 100 spänn i inträde till denna match, vilket känns jävligt dyrt med tanke på att Rugby inte är någon större (publik)sport i Sverige. Mitt drömscenario är att Bajen spelar jämnt i den första matchen för att sedan vinna stort på hemmaplan den 9 oktober.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  774
30 sep. 2010
Skarpnäcks AIK - Bajen Fans IF
bfifhockey_100x.jpg

Skarpnäcks AIK - Bajen Fans IF
Zinkensdamms IP
Fredag, 1 oktober, kl 20.00


Skarpan tar emot BF IF i Bajens "gamla" hemmahall på Zinken för en träningsmatch på fredag kväll. Mycket intressant med tanke på att lagen senare möts på allvar i serien. Ett givet fredagsnöje med fri entré.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  795
26 sep. 2010
Idag,söndag 26 september 17.00 spelar Bajen Fans Hockey ännu en gång mot FOC Farsta.
bfifhockey_100x.jpg

Idag,söndag 26 september 17.00 spelar Bajen Fans Hockey ännu en gång mot FOC Farsta. Denna gång spelas matchen i Farsta Ishall. Hemmalaget lär bjuda på mer motstånd i denna träningskamp.
Det blir ingen webbradiosändning från matchen men förhoppningsvis liveuppdaterar vi i chatten på denna sida.
Läs mer på
http://bajenfanshockey.se/okategoriserade/2010/infor-returen-mot-farsta/
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  784
20 sep. 2010
SM-Semifinal
SM-Semifinal
Hammarby - Spartacus RC
Lördag 25 september 15.00
Årstafältet


rugbysnubbe_bira.jpg

Hammarby ligger under med 5 poäng inför returmötet mot Spartacus i SM-semifinalerna. Sparatcus vann det första mötet i Partille med 16-11. Att vinna med mer än 5 poäng ska inte vara en omöjlighet för Bajen som vann hemmamötet i serien med 59-13.
Alla till Årstafältet! Har du aldrig varit på rugby förut är det fanimej dags! Nu ska VI till SM-final!!!!

Ta tvärbanan till Valla Torg och gå ner till Årstafältet och rugbyplanerna där. För den sugne är det samling från 13.00 på Valla Krog. Ingen entréavgift på Årstafältet.

Samtidigt som Bajen spelar på ena planen på Årstafältet så spelar Stockholm Exiles mot Enköping på den andra planen i SM-semi 2. Exiles leder med två poäng efter bortavinst i lördags. Så hur det än går kommer båda finallagen att finnas på Årstafältet på lördag.

/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  809
16 sep. 2010
Bajen Fans IF - FOC Farsta
bfif-foc_farsta_100918.png

Bajen Fans IF - FOC Farsta
Lördag 18 september, kl 16.00.
MB Hallen - Ingen inträdesavgift


Då var det dags för Bajen fans Hockey att spela sin första match i MB Hallen. Motståndet står nya div 2-laget FOC Farsta för som Bajen slog förra hösten i en träningsmatch med 4-2. Troligtvis kommer det bli svårare för Bajen denna gång att upprepa bedriften eftersom det, precis som i matchen mot Åkers IF, saknas en hel drös backar.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  839
12 sep. 2010
Bamsingarna kommer (om inte det uppstår tekniska problem på plats) att radiosända matchen mellan Åkers IF och Bajen Fans Hockey med start 16.00 i dag söndag.
Bamsingarna kommer (om inte det uppstår tekniska problem på plats) att radiosända matchen mellan Åkers IF och Bajen Fans Hockey med start 16.00 i dag söndag. Allt för dig som inte kan närvara.
Klicka på LIVEradio i menyn ovan när det är dax.

Samtidigt uppdaterar vi er med målen och annat i chatten.

/Turbo & Sverre
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024