Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Meningslöst babbel

Innehållet och åsikterna i texten nedan är skribentens egna och behöver inte överensstämma med Bamsingarnas officiella linje. Om vi nu har en linje i Bamsingarna? Förresten har skribenten överhuvudtaget inga egna åsikter, detta av ren princip. Så det så. Jajemän.

Hela min existens som amatörskribent i ämnet ishockey är hotad och det från ett litet oväntat håll. Det är Stockholms Ishockeyförbund som på sin hemsida publicerat en krönika med titeln €Stockholms Ishockeyförbund tycker till!€ som får marken under mig att skälva.
Redan tidigt i texten konstateras det att de, Stockholms Ishockeyförbund alltså, tycker att hockey är världens roligaste sport. Visst hade det varit underbart om de istället hade hyllat t.ex. varpa? Nu får det mig mer att undra om kvalet till SM i Självklarheter redan dragit igång?

Negativa kvällstidningsrubriker är dåligt. Voine voine! Nu tar sig säkert kvällstidningsredaktionerna en rejäl funderare innan nästa upplaga går i press.

Ryktet om Stockholmshockeyns död är betydligt överdriven. Stora saker är på gång. €Stockholms Ishockeyförbund har det senaste året formulerat en ny verksamhetsinriktning och påbörjat processen att lyfta ishockeyn i Stockholm.€  Då jag inte riktigt har koll på den nya verksamhetsinriktningen blir jag riktigt besviken över att det inte finns någon som helst ledtråd var den finns att läsa.

Smörjan avslutas med €Med vänliga hockeyhälsningar, Stockholms Ishockeyförbund.€ - obetalbart! Nu tvingas jag att misstänka alla med anknytning till förbundet att vara den som försöker konkurrera bort mig från det meningslösa babblandets forum.

Det upplyses om att nya krönikor förhoppningsvis i fortsättningen publiceras varannan vecka vilket föranleder mig att tro att det någonstans, någon gång har tagits beslut om att Stockholms Ishockeyförbund skall delge oss allehanda i krönikeform och att det nu är så att någon högst ofrivillig och måhända okvalificerad person fått denna uppgift ålagd sig. Då det enligt min ringa och ickeexisterande åsikt är helt i sin ordning att t.ex. en supporterförening har låg kvalitet på de texter som publiceras utifall ett budskap som exempelvis €Gå och se Bajen möta St. Pauli Håkki i LW Hallen!€ behöver pumpas ut, hävdar jag bestämt att de som skall administrera och ta tillvarata Stockholmsklubbarnas intressen måste ha någon kvalitetskontroll på publicerat material. Ge inte fel signaler till de hockeyklubbar som redan har undermåliga hemsidor.

Länk
Stockholms Ishockeyförbund: Stockholms Ishockeyförbund tycker till!

Med vänliga hockeyhälsningar
Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024