lördag, april 20, 2024

Seger mot Nacka!

Jalkis i jubeltagen. Foto: Peter Jonsson.

Igår spelades det hockey i Nacka ishall. Hammarby var på besök för att möta Nacka. Hur det gick? Hammarby vann! 4-2...
Första perioden börjar trevande. I mitten så får Nacka in med lite tur 1-0 bakom Johan Johansson. I övrigt så hände det inte så värst mycket. Nacka behåller sin ledning perioden ut.

I andra perioden så åker Hammarby ut på en hel del utvisningar. Tror domare Fluch har spelat en etta på oddset. Men perioden slutatar mållös och fortsatt ledning 1-0 för Nacka.

Båsbabbel. Foto: Peter Jonsson.

Tredje inleds med PP för Nacka och bara sekunder in så utökar Nacka sin ledning till 2-0. Sen kom Hammarby igång. Mikael Paunio sätter dit reduceringen till 1-2. 5 min senare bryter Robin Jalkerud Nackas uppspel på deras blå och kommer fri med målvakten och sätter dit elegant 2-2. Klockan stod då på 9:07 i tredje perioden. Med 7 minuter kvar så sätter Robin Kokkonen dit 3-2 och Nacka tar time out. Men den hjälpte föga för 2 min senare så dödar Joakim Arnmark matchen genom att sätta dit 4-2.

Stångkorvarna delas ut denna gång av Carina:
3 st till: 32# Jonas Bergman - Stor och stark och vågar visa det
2 st till: 5# Sebastian Johansson - Om det vore rättvist skulle Sebbe få mer utdelning på sina fina chanser.
1 st till: 10# Robin Kokkonen - För sin energi.
Domare Fluch får 2 minusränder i protokollet.