Ett hjärta - En förening
torsdag, mars 28, 2024

Torskrapport

Jaha, så har ännu en match lagts till handlingarna. HIF/Bajen startar första perioden bra. Kontrollerar händelserna, Jesper Kokkonen sätter snyggt 1-0.Vi väntar på ytterligare mål men perioden slutar med det enda målet.

När Vallentuna kvitterar börjar de även ta över mer av matchen. En bra stund innan Vallentuna gör 1-2 börjar vi på gubbhyllan känna klar oro och sinsemellan börja fundera över om inte HIF borde ta en time-out och försöka styra upp det som var på väg att hända.

Sista perioden leder inte till att HIF får någon kontroll på matchen och det hela slutar 1-4.  Surt sa räven!

Två matcher med två bra första perioder, vi väntar på matchen med tre bra perioder. Den kommer!!!
Tack till E1 Ultras för stöd genom hela matchen, ni behövs på matcherna!  Synd att publiktillströmningen till LW-hallen är så låg.