Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Smått & Gott inför SDE

bfifhockey_100x.jpg

Bajen Fans IF - SDE Hockey
Lördag 5:e februari 17.00
MB Hallen


Bajen har på lördag chansen att ta hem seriesegern i Div 3 Norra vid minst oavgjort mot SDE Hockey, en uppgift som de grönvita med all sannolikhet bör klara. I södra gruppen är som bekant Gnesta redan klara för kval vilket innebär att det är dem som Bajen får möta i första kvalomgången.

Vidare har vi Bajenkvällen att se fram emot söndagen den 27 februari, har du inte tjackat plåt ännu så är det nu dags, redan är 1200 biljetter sålda! Du har väl sett den eminenta reklamfilmen som ligger ute på Youtube? Om inte finns den att beskåda på http://www.youtube.com/watch?v=MYg7uNHyRrU. Idén till filmsnutten kommer faktiskt från Bamsingarnas ordförande Turbo!
bamsinglogga.jpg

I Bamsingarnas stångkorvsliga verkar det stå mellan anfallarna #3 Hempa, #9 Benny och #14 Richie. Upplösningen närmar sig och herrarna måste göra fina insatser för att vinna denna åtråvärda trofé. Aktuell ställning hittar du här: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7858.

Bamsingarnas frivilliga insamling till Bajen Fans IF's Tusenlapp och Femhundring börjar nu ge resultat, den första femhunkan är inbetald men vi fortsätter att samla in stålar. Var med och stöd BF IF med valfritt bekopp! Läs mer på http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7843.

Omröstningen om bästa spelare i BF IF närmar sig också sitt slut, lägg din röst innan det är försent! Gå till: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2010/rosta-fram-sasongens-basta-spelare-2/.
Samtidigt pågår det en omröstning på Svenska Fans om vem som gjort det snyggaste målet, in och rösta på: http://www.svenskafans.com/hockeyzon/hammarby/.

Kom ihåg: Sista chansen att kvalificera sig till slutspel i BF IF's bordshockeyturnering är under matchen mot SDE i MB Hallen. Passa även på att lägga en femma eller två på sluresultat och sista målskytt hos Bajen Betting som finns vid souvenirbordet!

Med Bajen mot toppen!
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024