Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Slutvilat!

skarpan-bfif_2010-10-30_bt.png
Returmöte väntar. Foto: Benjamin Thorén.

Bajen Fans IF - Skarpnäcks AIK
Lördag 8 januari 16.00
MB Hallen


På lördag sätter -äntligen- seriespelet för Bajen Fans Hockey igång igen efter skinka och champagne-break. Skarpan, som Bajen avfärdade med klara 10-1 på Zinken, har i övriga seriespelet gått ganska förväntat med fyra segrar.
Bajen behöver fler vinster för att vara säkra på serieseger och kvalplats så de kommer att gå med full fart på lördag. Nu när Bajens hemmamatcher börjar gå på mer publikvänliga tider så får vi hoppas på större läktarstöd, även från Bamsingarnas sida. Det är samling på Tarantella i Bredäng Centrum kl 14.00 för den som är sugen på det.

Bordshockeyturneringens kval fortsätter även den och litegranna undrar man när en champ som Mange med skägget skall gå in i turneringen? Anmälan för deltagande sker på plats i MB hallen och det är åtta kvalspelare som gör upp om en slutspelsplats.

Till MB Hallen!
Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024