Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Hockeyhelg väntar

bfifhockey_100x.jpg

För den som önskar en intensiv Bajen Fans Hockeyhelg så spelas det både fredag och söndag samt på lördag är det föreningsaktivitet i form av programutdelning och affischering.
Bajen Fans IF - SK Iron
Fredag 2010-11-26 20.30
MB Hallen


Bajen Fans Hockeys a-lag spelar hemma i MB Hallen mot SK Iron på fredag kväll kl 20.30. SK Iron ligger näst sist i tabellen med en vinst, mot tabelljumbon Östervåla på bortaplan, och fem förluster. Ett överkomligt byte för Bajen kan tyckas. I periodpauserna är det bordshockey som gäller.

SDE Hockey - Bajen Fans IF
Söndag 2010-11-28 16.00
Enebybergs Ishall


På söndag kl 16.00 spelar a-laget borta mot SDE Hockey i Enebybergs Ishall. SDE har två vinster och lika många förluster så här långt. Den senaste matchen slutade 15-3 i SDE:s favör mot just Bajens fredagsmotståndare SK Iron. SDE Hockey och Bajen möttes i en träningsmatch förra säsongen som slutade med seger för BF IF med 4-0.
Bamsingarna sänder webbradio samt liveuppdaterar från matchen.

J20: Bajen Fans IF - SPAIF
Söndag 2010-11-28 18.00
MB Hallen


För den som hellre tar sig till MB Hallen på söndag så spelar Bajens juniorer mot Södertäljepojkarnas Allmänna Idrottsförening, SPAIF, kl 18.00. Seger i den matchen skulle betyda mycket för ett fortsatt framskjutet tabelläge för Bajen.

Programutdelning och matchaffischering
Lördag 27 november kl 12.00
Samling utanför Krukan, Rosenlundsgatan 18


Matchprogrammet skall delas ut på Södermalm till lördagsflanörer och affischer inför Kärrtorpsmatchen skall sättas upp. Har du tid så dyk upp och hjälp BF IF att marknadsföra sin verksamhet.

Länkar:
SK Iron - hemsida
SDE Hockey - hemsida
SPAIF junior - hemsida
BF IF: om bordshockeyturneringen

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024