Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

U9-premiär och två juniormatcher

bfifhockey_100x.jpg

Fastän Bajen Fans Hockeys a-lag har spelledigt fram till den 26 november så spelas det hockey både fredag och lördag. J20 spelar två matcher och U9-laget debuterar.
Juniorerna som är i serieledning spelar hemma i MB Hallen mot FOC Farsta på fredag, 19 nov, kl 19.00 och borta på lördag, 20 nov, kl 17.00 mot Västerhaninge IF i Hanvedens Ishall. Bajen leder serien Div 2B med en poäng över Åkers IF och med full pott i helgen ser läget jäkligt bra ut.

På lördag kl 14.00 är det även ett stycke BF IF-historia som skrivs på Zinkensdamms IP då det första ungdomslaget, Team 2002, spelar sin första seriematch. För motståndet i debuten i serien U9 Grupp E står Saltsjöbadens IF 3. En höjdarmatch väntar med andra ord på Zinken.

Läs mer:
BF IF: J20: Dubbla matcher i helgen

/SverreTaggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024