Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Inför Bajen - Gimo

publik_bajenkvallen_2010_320x.png
Foto: Benjamin Thorén

Seriepremiär
Bajen Fans IF - Gimo HC
MB Hallen
Söndag 24 oktober 19.00

Uppdaterad: 2010-10-23


Spelarnas turkallingarna har plockats ut ur sommarförvaringen hos Svensk Kärnbränslehantering. Tommy B och Putte K har oljat taktiktavlan, TopDog har slipat hjälmvisiren och Jack har hängt upp skylten "Lindgrens Bed & Breakfast" i utvisningsbåset. Allt är således klart för premiär.

Besökarna Gimo kommer till MB Hallen med siktet inställt på en topplacering i norrtrean men får tufft motstånd från start, visserligen var torsdagskvällens genrep mot Hanviken ett lågvattenmärke för Bajen. På söndag är det ett annat lag i kropp och själ som Gimo möter.

MB Hallens grindar(?) öppnas kl 17.30 och inträdet kostar en tjuga för dig utan säsongskort. Det är begränsat med publikplatser i hallen så kom i tid!

För mer info om premiären, se: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2010/kallelse-till-seriepremiar-samlad-viktig-info-infor-premiaren/

Länkar:
Bajen Fans IF: Inför Bajen Fans IF - Gimo HC
Gimo HC, hemsida

Alla till MB Hallen!

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024