torsdag, maj 02, 2024

Nu är det NÄRA!

BFIF har nu spelat 23 matcher i div3 denna säsong. Och vunnit SAMTLIGA!
1 match återstår. Ikväll spelade man sista bortamatchen i Tyresö mot just Tyresö i en rätt så avslagen match & med en domare som...Ja, han var inte dålig utan han var VÄRDELÖS!
En bra tid på dygnet för en borta fajt. Som ja började segt då man väntade 30 min på t-banan. Väl framme i Gullmars så stressade man till bussen samtidigt mobiljäveln ringer. Av stressen gör att jag kliver på FEL buss. Men tur i oturen så går denna buss till Tyresö C ändå. (Bara en längre resväg dit) Väl på plats vid stället Green Bull eller vad den nu hette så väntar Sverre där. Fler uppsamling blev vi aldrig, Jo förresten dök Åke upp.
Period 1:
Matchen börjar rätt avslagen och Bajen går inte på för fullt i början och matchen är trevande. 0-0 stod sig rätt länge och det finns inget nämnvärt att berätta om förrän matchtiden kom till 28:40 då Benny Rönnelöw gör 1-0. Sedan så brakar det loss i ett mönster anfall direkt efter med ett elegant passningsspel och Magnus Helander sist på pucken gör 2-0 14 sekunder efter 1-0 målet. Det efter passningspel mellan, Fredrik Lundin, Benny Rönnelöw & sist Magnus Helander som gör 2-0. Tyresö hade inte en chans på det anfallet. Men svar kom direkt från Tyresö som reducerade till 2-1 bara 7 sek senare. Och 2-1 till Bajen efter första.

Period 2:
Andra börjar med en kvittering av Tyresö efter bara 39 sekunder. Men Bajen tar åter ledningen med 7 minuter spelad av Peter Nilsson. En andra period som blev stökig och en domare som visste vad han sysslade med. Hittar inte dom rätta orden för vad domaren sysslade med. Med en hel del Bajen utvisningar till följd. Och tyresö spelarna fick inte så många som dom borde fått. Men 1-1 slutar andra perioden och totalt inför tredje leder Bajen med 3-2.

Period 3:
Tredje perioden avgörs i mitten då först Marcus Köhler gör 4-2 & Freddie Ferm gör 5-2 i spel 5 mot 3. Efter det målet kommer oförstårlig protest om att matchklockan skulle stått stilla men vilket fallet inte stämde men som tur var hände inget med det utan spelet fortsatte. Utan Andreas Jakubowicz sätter dit slutresultatet 6-2med 26 sekunder kvar av matchen.