torsdag, april 25, 2024

Årets första seger!

Nu är uppehållet över. Match igen och nya stångkorvar att dela ut. Dom första delas ut efter dagens match. Mer om vem som får dom får du i slutet.
En match som Bajen vann med 11-1 men inget vidare spel från Bajen tycker jag, bättre kan ni!
Period 1:
Bajen börjar hyfsat bra med Bajens första femma, Mankan, Benny & Ludde. Även Schöld tyckte jag såg var med. & det dröjer bara 3 minuter innan nollan är spräckt. 1-0 av Div 3s svar på NHLs Henrik Sedin, Benny Rönnelöw. (Detta sa speakern efter matchen) 2 minuter senare gör Alexander Schöld 2-0 och matchen möjligen avgjord.
Rönnelöw & Schöld blir båda blir 2 måls skyttar innan första perioden är slut och ställningen är 4-0. Skotten liknar mer en elitserie match då den skrivs till 7-14 till Bajen.
Period 2:
Bajen fortsätter att gå framåt och äger matchen men får inte igång spelet till 100 %
Men målen ramlar ändå in bakom Vendelsös målvakt. Som tydligen bytte målvakt efter första perioden. Men det hjälpte inte då Freddie Ferm satte 5-0. För att senare Rönnelöw både gjorde 6-0 & 7-0 12 min in på andra. Vendelsö får spela power play och får nog in en reducering lite turligt. Såg ut som det från mitt håll men kan fel.
Men 7-1 och det målet kan nog vara mitt fel då jag sekunder innan målet tänkte på att Anton kanske håller nollan idag! Men period slut och ställningen är 7-1 till Bajen. Skotten är inte den samma som man har vant sig vid och liknar fortfarande elitseriematch. I andra skrivs den till 7-17 till Bajen.
Period 3:
Mesta dels sömnig period som börjar med mål av Ludde. 1:17 in på tredje. Något att skriva om fram till dom sista 5 minuterna finns inget att berätta om. Inget hände i princip än några icingar, utvisningar åt bägge håll och en & annan offside avblåsning. För 9-1 målet kom med 5 minuter kvar av Gustafsson. Och tvåsiffrigt blev det till slut då Rönnelöw satt sitt 5:e mål för dagen. Marcus Köhler avslutade målskyttet idag med 11-1 med 17 sekunder kvar av matchen. Skotten i tredje är 17-4 till Bajen som vinner skotten totalt 48-18.