Idag lördag åkte jag ensam ut till Nynäshamn för att kolla på innebandy. Visserligen bara Div 2 östra svealand, men det är ju Hammarby som lirar...

När man klev av pendeltåget så visste man inte exakt var hallen låg. Via hjälp av sl innan färden så kunde man ta bussen därifrån stationen. Väl vid busshållplatsen var det 6 min innan bussen kom. Men man skulle bara åka 1 hållplats och då tänkte jag.
Det kanske är nära så man kunde gå...vilket jag gjorde och det var bara upp för en backe och vims så var man framme. Herregud vad lätt det kan vara att hitta ibland.

På läktaren var det bara jag + 1 till som hade grönvitt på sig va jag såg.
Matchen då. Jag hade inte sett någon match innan med Bajen men jag visste att Bajen ledde serien så kunde ha en föraning hur det skulle se ut.
Men det är Nynäs som öppnar starkt och äger första 10 minuterna av matchen men Bajen har världens bästa Karlsson i målet. (Jacob Karlsson) Han gör fantastiska räddningar och håller kvar Bajen i matchen. Efter 12 minuter spelat så kommer Bajen igång och matchspelet vänds. Men inga mål kommer under dom första 20 minuterna.

I andra dröjer det bara 1:12 in så gör Nynäs 1-0. Men deras 1-0 ledning får dom bara ha i 1 min & 20 sek innan Bajen kvitterar till 1-1. 80 sek senare tar Bajen dessutom ledningen med 2-1. Men Nynäs kvitterar på nytt till 2-2. Så 4 mål på 4 min i början av andra. Bajen rycker ifrån sedan till 4-2. Men Nynäs reducerar och ställningen är 4-3 till Bajen inför tredje.

Tredje perioden börjar med att bara efter 14 sek så utökar Bajen till 5-3. 9 min senare kommer nog det avgörande målet 6-3. Men i innebandy är oftast inte kört då allt kan hända på 10 min. Men Bajen kontroller matchen och 5 minuter så zorro fintar en Bajare (såg ej vem det var) in 7-3 och nu har Bajen vunnit. Och har precis som Bajen Fans Hockey vunnit alla matcher denna säsong.

Det var en trevlig tripp till Nynäs trots inget sällskap. Och det var 302 på läktaren.
2 Bajare, resten Nynäsbor. Det var faktiskt fler som höll på Bajen i denna match men det var bara 2 (jag) som var Bajen klädd!