torsdag, april 18, 2024

Ytterligare en seger!

En av huvudaktörerna mot Katrineholm, #12 Fredrik Lundin.

Period 1:

Bajen går till ledning med 1-0 av Ludde, som även gör 2-0 på straff. Men Bajen soelar inte bra. Men går till paus vila med 2-0.

Period 2:

Bajen spelar fortfarande inte bra och gör en del misstag i försvaret och det utnyttjar Katrineholm på bästa sätt och kommer ikapp till 2-2.
Spelmässigt spelar Bajen inte sin bästa hockey som vi är vana med.
Men Bajen får in ett ledningsmål lite turligt tyckte jag nog men det räknas också.
Så 3-2 efter 2 spelade perioder är nog ändå bra även om Bajen inte spelat så bra hittills

Period 3
Nu lossnar allt för Bajen. Både måmässigt och spel mässigt och Katrineholm hade inte chans. Efter 2 snabba mål i början av Bajen tror ändå Katrineholm att dom kan vända på detta då en reducering kommer. Men det ville inte Bajen och trummade på framåt och målen kommer också. Alla målskyttar och vilken som gjorde vad under tredje har jag inte riktigt koll på. Men Tobias Laudon-Sörlin gjorde 2 eller 3 mål i tredje. Richard Gustafsson gjorde några mål. Janne Lindberg gjorde desamma och även Benny fick in 1 mål tillslut efter alla lägen han hade. Bajen gör 8 mål i sista perioden och vinner med 11-3.