Ett hjärta - En förening
lördag, april 20, 2024

BF IF-Västerhaninge 25/11

Då det var ingen som ville/kunde skriva om denna match så får väl jag ta mitt ansvar. Men har inte förberett något med anteckningar om målskyttar mm så det blir en kort version av matchen.

Onsdagskvällen var det match igen mot Västerhaninge på Zinken. Då BF IF har spelat 8 matcher varav 7 har slutat 2 siffrigt till BF IF så man hade någon form av aning hur denna match skulle sluta. Då snackar jag inför matchen. Alla vet ju nu hur det slutade. Eller? Första perioden är det jämt mellan lagen men en viss spelövertag för BF IF. Men det är Västerhaninge som tar ledningen 1-0 i mitten av första. Men BF IF kvitterar innan periodpaus av min favorit, Tomas Lindgren. 1-1 efter första. Spelmässigt ja är det Bf IF som är lite trögstartade i början men Västerhaninge gör ett kanon jobb i försvaret.
Andra är det BF IF som spelar ut Västerhaninge men deras keeper är väldigt bra och räddar kvar Västerhaninge i matchen under den andra perioden. Men 2 mål får ändå Bajen under andra perioden och ledning 3-1 efter 2 perioder. En jämn match men med spelövertag av BF IF. Västerhaninge har ett bra försvars spel men lyckas inte åstakomma något framåt. I tredje hoppas man på ett målfyrverkeri  som i senaste matchen mot Tyresö men så blev det inte. några mål blev det. och matchen slutade 6-2 till BF IF.
Idag blev Benny Rönnelöw mållös vilket inte händer så ofta. Han brände även en straff i andra.