Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Onsdagsmöte mot Västerhaninge på Zinken

vasterhaninge_logo.jpg

Onsdagskvällen den 25 november med start klockan 20.30 ska Bajen Fans IF ta sig an Västerhaninge IF 1 inne i kalla Zinken. Västerhaninge ligger på en tredjeplats i tabellen med fem segrar och tre förluster (Älta som innehar fjärdeplatsen har bara spelat 5 matcher). I söndags när Bajen avfärdade Tyresö passade Västerhaninge på att på sin hemmaplan Hanvedens ishall slå Katrineholm med klara 8-1.

För Bajens del handlar det mest att få ihop tillräckligt många backar för att kunna genomföra matchen på ett adekvat sätt. Marcus Köhler fick dra ett stort lass förra matchen och Freddie Ferm gjorde ett helt godkänt inhopp som back. En seger mot Västerhaninge gör att tabellen ser ännu behagligare ut.

Passa på att köpa en plats i Bara Bajares och Bajen Fans bussar till Eskilstuna för 180 kronor vid deras souvenirbord.

Mot nionde raka!
Sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024