Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Semifinal mot Exiles

rugby_hif-exiles_090926.jpg

Då var det dags för rugbygrabbarna att bekänna färg på allvar; Semi mot Stockholm Exiles RFC på Årstafältet kl 15.00 på lördag, 26 september. Inget inträde!!! Bajen till SM-final!

Allsvenskan visade sig vara en transportsträcka eftersom lagen från södra Sverige inte rosade marknaden precis. Det blev 12 poäng på sex matcher mot Gbg, Spartacus och Pingvin vilket innebär full pott! Fastän motståndet kanske var svagare än väntat så är det jävligt bra gjort att inte tappa en enda poäng! Faktum är att norrlagen (Bajen, Exiles och Enköping) inte tappade några poäng alls mot sydlagen. Undrar hur det gått för ett lag som Attila i Allsvenskan? De får nu kvala för en plats i nästa säsongs allsvenska mot Gbg, Spartacus och Vänersborg...

Exiles kom tvåa i serien bakom Enköping och är på pappret favoriter att ta en finalplats men med lite "jäklaranamma", hårda tacklingar och större publikstöd så kan Bajen bli ett av två lag i finalen...

Tyvärr spelar även bajendamerna fotboll mot kopparbärs/jöttlabårj på lördag (matchstart kl 16.00) och HTFF spelar på Söderstadion med start 14.00 mot Köping. Dessa två matcher bortprioriteras dock när det är semi i rugby!

Länkar:
Resultat och sluttabell i Rugbyallsvenskan

Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024