Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Bamsingarna har etablerat kontakt

holmon_1x250.jpg
Invid en lägereld på Holmön. Hellvis berättar gamla punkminnen. Stående är Hammarby KIV's ledare Petter.

Nu är det snart dax för det vi kom hit upp till Västerbotten för: Hemresan! Först ska vi bara klara av matchen på Norvalla IP. Vi hoppas förstås på ett tokladdat Bajen som tar revansch på Sunnanå för 1-0-torsken på Kanalplan. Vi har hittills gjort bekantskap med ett par tre av Umeå-Bajarna, främst deras stora organisatör Petter, en kille sjudande av positiv energi. Tillsammans med Petter åkte vi, en tidvis gungande, båt ut till visfestivalen på Holmön under lördagseftermiddagen/kvällen där vi bl.a. såg Persons Pack och Laleh.

dorr_250x.jpg
För att förhindra fler Björklövenfans att ta självmord har man låst dörren till Umeälven.

Bor gör vi i en stuga belägen bredvid septitankar och husvagnslatrinen på Umeå Camping i Gimonäs industriområde(!), kan det bli mer trailer-trash än så? Vädret har varit jäkligt bra om man gillar regn och allmän mulenhet.

Halv två är det idag samling för avfärd till Skellefteå i sällskap med support från när och fjärran. I Skellefteå sluter fler upp så vi lär bli ett tjugotal grönvita på läktaren. Men först blir det uppvärmning på O'Learys...

Inför:
Hammarby KIV
Hammarby Damfotboll


Det är vi som är Hammarby!

Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024