Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Stattena till Kanalplan

hif_stattena_logos.jpg

Hammarby - Stattena IF
Damallsvenskan, omgång 8
2009-05-24, kl 16.00

Äntligen dags igen för en trepoängare på Kanalplan på Söndag? Det är sannerligen ett tillfälle damlaget har när nästjumbon Stattena från Helsingborg kommer på besök. Varför inte ta sig från skogskyrkogården efter minnesstunden för Pelle Lindbergh till denna för Hammarby Damfotbolls mycket viktiga match?


Skåningarna har fått ihop 2 poäng på 7 matcher med en målskillnad på 3-31 (över fyra insläppta mål per match). Senast blev det 0-8 på hemmaplan mot Kopparberg/Gbg, ganska anmärkningsvärt...

Bajen har kommit igång i de sista omgångarna med oavgjort i Göteborg och nu senast en 4-2 förlust i Umeå. Det är bara Sunnanå hittills som mäktat med att göra lika många mål på Gammliavallen denna säsong. Vi får hoppas att Leena Puranen, som är poängbäst i Bajen med 3 mål och 3 passningar, lyckas dra med sig sina lagkompisar i målfabrikationen på Kanalplan. En seger med 3-4 mål skulle göra mycket för fortsättningen.

Redan på torsdag
(Kristi himmelsfärd) spelar Hammarbys damer borta mot Vasalund på Skytteholm, då de går in i Svenska Cupens omgång 3.

Inträdet till Kanalplan är 70 kronor eller gratis om man kan visa upp ett av KF's MedMera-kort.

Sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024