Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Hemmapremiär med marsch från Medis

Hammarby - Gefle IF
Påskdagen, 2009-04-12 kl 15.00


sodermarsch_07.jpg
Bamsingarna 2007

Påskdagen bjuder på en av årets stora begivenheter och då pratar vi inte firandet av Jesu uppståndelse, även om det för många är en källa till glädje, utan om hemmapremiären på Söderstadion föregången av den obligatoriska marschen från Medborgarplatsen som startar kl 14.00. Bamsingarna samlas från kl 12.00 på Krukan, där P-J har bokat bord, för att ladda upp inför festen.
fotboll_01.jpg

Gefle spelade oavgjort (mål av gamlingen Hasse Berggren) hemma i premiäromgången mot regerande svenska mästarna Kalmar FF (1-1) så det är två obesegrade lag som möts på Söderstadion. Även om Hammarbys spel inte imponerade i Borås så bör en fullsatt arena väga över till Bajens fördel. Att Emil Johansson ska få på en ny pärla är kanske att begära för mycket men en balja av Charlie Davies är väl inte att begära för mycket?

psykiskt_storda_s.jpg

Marschen från Medis startar som sagt kl 14.00 och jag hoppas att vi har lite banderoller med oss för att visa vilka vi är. För den som till äventyrs inte hittar till Krukans Spis & Sport är detta stamhak beläget på Rosenlundsgatan 16. Kom även ihåg att köpa supportrarnas matchprogram före matchen, stöd detta initiativ som startade förra året.

Mer läsning:
Hammarby Fotboll: Festen fortsätter på Söderstadion på Söndag
Bajen Fans: Dags för premiärmarsch

*** OBS! Glöm inte! ***
Hammarby Damfotboll har match mot Linköping på Kanalplan på annandag påsk, 2009-04-13 kl 16.00.


/SveTyr
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024