Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Lagdag med rugbyn

Thumb Rugbyboll

Tomas D. och jag spenderade lördags kvällen i rugbyns klubblokal, där vi fick höra många lovord om kommande säsong. Det är 35 till 40 spelare på deras träningar med hård konkurrens om platserna i varje lagdel.
Jag och Tomas fick en pratstund med en lagets spelare och han sa att B-laget kommer att vara jämbördig med A-laget. Hammarby Rugbys huvudsakliga mål denna säsong är att vinna SM- Guld samt att vinna Allsvenskan Norra.

Ett annat glädjebesked är att Hammarbys ungdomssektion har kommit igång ordentligt och det är ett dussintal spelare som är med och tränar, ett viktigt steg i Hammarby Rugbys satsning mot framtiden.

Nästa helg ska Hammarby Rugby åka till Irland och spela turnering mot irländskt motstånd som ska ge en bra värdemätare inför stundade säsong. Efter touren till Irland så ska man åka ner till Vänersborg, för ett dubbelmöte mot just Vänersborgs RK.

Under kvällens gång spelades det Guitar Hero 3 och dracks en hel del öl.

Jesper
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024