Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Hemmapremiärer i Fotboll

bajen_vs_aik_gefle.png Damerna rivstartar säsongen 2009 onsdagen den 1 april med ett derby hemma på Kanalplan mot AIK och herrarnas hemmapremiär på Söderstadion sker söndagen den 12 april kl 15.00. Bamsingarna laddar upp inför bägge händelserna.
Damerna Till Kanalplan! Hur ska tjejerna kunna vinna mot gnaget om inte Bamsingarna står i sitt hörn, skymda bakom strålkastarpelaren, gapande 'Hammarby!' för sitt lag och obarmhärtigt kallsinniga mot motståndarna och taffliga domare? Det går inte... Herrarna Efter att ha avverkat Elfsborg i premiäromgången på Borås Arena ska Gefle defloreras å det grövsta efter den obligatoriska marschen från Medis. Längst upp mot staden till på Östra Stå kommer Bamsingarna att stå. Mer inför både dam och herr allsvenskorna följer, detta är bara en förvarning så att biljetter kan införskaffas, barnvakter rekryteras, flaggor tvättas och emblem putsas. Sommaren är på väg!!!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024