fredag, april 26, 2024

Säsongen i siffror

I denna artikel sammanfattas Bajen Fans Hockeys första säsong i statistikform.

Läs och begrunda... Mycket Nöje!

Laget Spelade matcher: 16 Vunna matcher: 15 Oavgjorda matcher: 0 Förlorade matcher: 1 (Brinkens IF - Bajen Fans Hockey 3-1 081203) Största segern: 2-15 (Grantorps AIK - Bajen Fans Hockey, 081117) Gjorda mål: 130 Insläppta mål: 24 Målskillnad: +106 Gjorda mål/match, genomsnitt: 8.125 Insläppta mål/match, genomsnitt: 1.50 Individuellt Ander Lagerqvist #32 Anders Lagerqvist. Foto: Photo72.se Målvakteri Bäst statistik: #32 Anders Lagerqvist. Under de sju matcher han stod släppte han in 11 mål på 115 skott vilket ger 1.57 insläppta mål per match i genomsnitt och en räddningsprocent på 90.43. Antal matcher där en målis "höll nollan": Sam Lindståhl släppte inte in några mål under två matcher. Bajen Fans Hockey - Tullinge TP 2 7-0 081123, Bajen Fans Hockey - Grantorps AIK 8-0 090125. Poäng Flest poäng: #9 Benny Rönnelöv, 43 poäng på 14 spelade matcher vilket ger ett genomsnitt på ca 3 poäng per match. Flest mål i en match: 4 st. #17 Andreas Öhgren Bajen Fans Hockey - AC Camelen 081105, #9 Benny Rönnelöw Grantorps AIK - Bajen Fans Hockey 081117, #9 Benny Rönnelöw Örby IS - Bajen Fans Hockey 090215. Flest mål: #9 Benny Rönnelöw, 24 mål på 14 spelade matcher vilket ger ett genomsnitt på 1.71 mål per match. Flest assist: #8 Magnus Helander, 24 målgivande passningar på 16 seplade matcher vilket ger genomsnittet 1.5. Flest poäng, backar: #5 Mikael Kny, 13 poäng på 13 spelade matcher. I genomsnitt en poäng per match alltså. Utvisningar Mest utvisningsminuter: #13 Jimmy Pärsson, 36 minuter vilket på 9 spelade matcher ger ett genomsnitt på 4 minuter per match (betänk att det bara är två perioder i fyran). Närvaro Utespelare: #6 Bruno Ohlzon, #7 Robin Söderström, #8 Magnus Helander och #10 Alexander Schöld var med i seriens alla 16 matcher. Målvakter: #30 Tony Bylund fanns med vid 12 matchtillfällen. Vid tio av dessa öppnade han dock båsdörren... Annat Publik Mest publik: Hovet 090220 - 4220 st. Publikrekord för div 4 hockey. Genomsnitt: Lite svårt att beräkna eftersom den enda officiella siffran som finns är den för Bajenkvälllen. Men om vi räknar lågt och säger att till premiärmatchen på Stora Mossen kom 900 st, uterinken på Kärrtorp mot Örby IS 600 st och i resterande 5 matcherna på Zinken 200 personer per gång så blir genomsnittet på åtta hemmamatcher 840 personer. Äkthet Bajen Fans Hockey: 100%