Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Tullinge på besök på Zinken - Ska veteranerna näta?

bruno_081117.jpg

Bruno visar upp sin soligaste sida i botbåset.

Bajen Fans IF - Tullinge TP 2
Söndag 23/11 17.30 (nedsläpp 18.00)
Zinkensdamms IP

Då var det då äntligen dax att få spela första hemmamatchen på Zinken. Motståndarna Tullinge TP 2 leder serien (en match mer spelad än Bajen Fans Hockey). Enda poängsläppet har varit en oavgjord historia mot Flempan. Troligtvis är Tullinge snäppet bättre än Grantorp som komfortabelt besegrades med 15-2 av BF IF i måndags. Har försökt hitta något slags information om laget på hemsidan LÄNK men föreningen verkar mörka sitt andralag.

alex_081117.jpg
Henliga Alexander Schöld visar upp sin tröja så att brudarna
ska känna igen honom.


Det skulle vara skönt med en övertygande seger mot Tullinge så att Bajen Fans IF blir det enda laget med full pott. Målskillnaden ser ju ganska bra ut (37-5). I interna poängligan har Benny Rönnelöw, som förresten kunde ses i TV 3 programmet "Nytt Läge" under torsdagskvällen, ryckt ifrån en smula med sina 17 poäng. Andreas Öhgren och Alex Schöld ligger närmast efter med sina 11 poäng vardera. Nu väntar vi bara på att en av de gamla uvarna Bruno, Håkan, Hasse, Janne eller Eken ska göra det första veteranmålet. Peter Nilsson som satt två baljor är för ung för att räknas in detta gäng.

Trolig laguppställning Bajen Fans Hockey

Målvakter:
1. Sam Lindståhl
32. Anders Lagerqvist

1:a femma

5. Mikael Kny
6. Bruno Ohlzon
8. Magnus Helander
9: Benny Rönnelöw
11. Patrik Rönnelöw

2:a femma
4. Andreas Olsson
28. Fredrik Mälberg
20. Freddie Ferm
26. Arto Parkkali
29. Andreas Jakubowicz

3:e femma

7. Robin Söderström
21. Marcus Köhler
10. Alexander Schöld
15. Peter Nilsson
17. Andrea Öhgren

Extra back:
3. Håkan Ferm

Extra forward:
27. Robert Strandman


På Zinken som bara tar in 300 åskådare fixas det en ledning till Hammarby Bandys VIP-tält så att man kan avnjuta matchen på storbild. I tältet serveras också fika & korv. Passa även på att shoppa loss bland souvenirerna. Bajenprofilen Johan Johansson och Sanna Carlstedt leder allsången före matchen. Låt taket på Zinken lyfta. Kom ihåg varma kläder, polarforskare brukar ha invänjningsveckor i Södermalms köldhål #1.

Sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024