Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Bowling och hockey på måndag

grantorp_vs_bfif.jpg

Sent på måndagkvällen är det upp till bevis för BajenFans Hockey då man besöker Visättra Ishall i Flemmingsberg för bortamötet mot Grantorp AIK. Hemmalaget har liksom Bajen vunnit sina två första matcher, mot Örby borta med 2-5 inför hela nio (9) åskådare och i derbyt mot Flemmingsbergs IK blev det 5-3 till Grantorp. Dagen före matchen mot BF IF, söndagen den 16/11, möter man Brinkens IF i Danicahallen. Bästa målskytt i laget så här långt har nummer 8 på ryggen och lystrar till namnet Kenneth Blidborg. Han svarat för tre av lagets totalt tio gjorda mål.

Bajen Fans Hockey dras med en del sjukdomar och skador bland spelarna men kommer ändå att få ihop ett slagkraftigt gäng i denna viktiga match. Grantorp har ett litet rykte om sig att vara en smula fulspelande så det är viktigt att grabbarna står upp mot dem. Med full satsning från Bajens sida ska segern vara fullt möjlig och till och med trolig men det vill till att ingen underskattning förekommer i laget. I skytteligatoppen finner vi Benny Rönnelöw och Andreas Öhgren med 5 fullträffar var, förhoppningsvis kommer bägge dessa herrar till spel och visst vore det jäkligt skoj om #13 får göra en eller ett par baljor till...

Bamsingsamling före match blir det på New Bowl Center (och ja, de serverar bira där) vid Gullmarsplan kl 18.30 eftersom BHC spelar match i Husligan kl 19.00-20.00. Därefter blir det gemensam resa till Flempan medelst buss och pendel enligt SL's förslag nedan. Kom och ge supergänget Hellvis, Tompa och Snucke välförtjänt support när de kastar klot!

Hockeymatchen Grantorp AIK - Bajen Fans IF börjar 21.00 i Visättra ishall.
---
Reseförslag SL:

Från Gullmarsplan måndag 17 november kl 20:15 till Flemingsberg kl 20:45

Ta buss 160 från Gullmarsplan mot Årstaberg.
Den går från Gullmarsplan 20:15
och kommer till Årstaberg 20:26.

Vid Årstaberg byter du till pendeltåg 36 mot Södertälje centrum.
Det går från Årstaberg 20:33.
Du är framme vid Flemingsberg 20:45.

Restid 30 minuter.

Trevlig resa!

---

Le redaktion de Bamsing
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024