Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Medlemsmöte måndag 22/9 kl 19.00

bamsinglogga.jpg

På måndag, 22/9 kl 19.00, är det medlemsmöte för alla bamsingar i BF-lokalen.

På dagordningen har vi bl.a. följande:
- Bajen Fans IF kontra Bamsingarna. Eftersom det blivit så mycket mer arbete än vi tänkte från början med hockeyföreningen så behöver vi som sitter i både Bamsingarnas och BF IF's styrelse avlastning. Med andra ord det behövs fler som skriver artiklar på Bamsingarnas hemsida, det behövs fler som organiserar Bamsing-verksamheter o.s.v. En av de mest spännande hockeysäsongerna på länge står för dörren och självklart är vi Bamsingar en viktig del av den.

- Information om hur arbetet med hockeyföreningen går. Lämna dina synpunkter och förslag. Bajen Fans Hockey är "av supportrar, för supportrar, med supportrar".

Kom ner till Bajen Fans-lokalen på måndag. Du som missat att betala årets medlemsavgift är också välkommen, ju fler vi blir desto bättre!

Välkomna!
Styrelsen
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024