Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Semi på Årstafältet

thumb_tompa_bengal_rugby_080823.jpg

Hammarby - Enköping RK, Lördag, 2008-09-13, kl 15.00, Årstafältet B

Enköping vann till slut rugbyns elitserie och valde då att möta Hammarby i semi-finalen, eller finalerna ska jag kanske skriva då det handlar om två möten, hemma och borta. Lagens möten i Herrallsvenskan Norr under vår och sommar slutade med hemmasegrar. Hammarby vann på Årstafältet med 41-0 och torskade borta med 19-0.
Enköping ska givetvis som elitseriesegrare ses som skyhöga favoriter men inget är skrivet i sten. Dels så har enligt uppgift Enköping några avstängningar och skador. Dels så har Bajen hemmaplan med ett publikstöd som visserligen varierat i storlek under säsongen men som på det hela har växt sedan förra året och det har förekommit både bengaler och tomtebloss(!?!) vid sidan av planen. Tyvärr är Bamsingarnas stora favoritspelare Theo skadad för resten av säsongen och detta är ett avbräck för hemmalaget. Bajen behöver vara skärpta till max för att kunna vinna, inga slarvpassningar som mot Göteborg, tack!

Bamsingarna har under Elitserien dragit sitt strå till stacken genom att sälja korv & kaffe på Årstafältet. Denna service, och det ska verkligen ses som en service och ingen stor inkomstkälla, har inbringat hela 1.000 kronor i vinst (svindlande summa). Bamsingarna och rugbyn delar 50/50 på dessa pengar. Ett stort tack till alla som hjälpt till med denna verksamhet. Under semin blir det dock ingen försäljning från Bamsingarnas sida.

Kom till Årstafältet och stöd Hammarby Rugby i deras jakt på en finalplats!

Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024