Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Kassar för Kassan 2024

kassarforkassan.jpg

Efter vi har firat jul och välkomnat det nya året och våra hockeylag drar igång igen efter juluppehållet, så är det dags för Bamsingarnas insamling, Kassar för kassan.

Denna säsong är nytt upplägg på serierna i hockeytvåan & damettan. För herrarna så är det en rak serie, så höstens resultat & mål räknas inte utan vi räknar från vårens första match den 9 jan och dom återstående 11 matcherna. För damerna väntar spel i NDHL östra fortsättning, där blir det 10 matcher. Den serien drar igång i januari. Vi hoppas att serierna blir en målfest framåt och att våra målisar kommer att agera väggar på ett fullkomligt lysande vis! Var med och stötta Hammarby Hockeys A-lag på ett lättsamt sätt! Skriv upp dig för att betala ett valfritt antal kronor per mål som grabbarna/damerna i hockeylaget gör i Hockeytvåan under våren resp. NDHL östra fortsättning och delta samtidigt i en liten tävling.

 

Kassar för Kassan är ett nano/microsponsorskap som Bamsingarna tog initiativ att köra under fortsättningsserien HockeyEttan Östra vår säsongen 2015/2016. Där åtog du dig att efter seriens avlutning betala ett valfritt belopp per mål som Hammarby Hockey gör. Intäkterna gick oavkortat till Hammarby Hockey. Vi kommer även denna säsong köra likadant. Men nu kommer vi att räkna målen tillsammans som både vårt herrlag och damlaget gör i vår. Förra säsongen gjorde Bajens herrar 59 mål på de 15 matcherna. Damerna spelade 6 matcher på våren och gjorde 19 mål. Herrarna är i år mitt i sin serie och har spelat 19 matcher innan juluppehållet. Målen laget har gjort räknas alltså inte.

 

Exempel

Om Hammarby Hockeys herrar gör 50 kassar i vårserien och damlaget gör 20 kassar och du har åtagit dig att pröjsa 1 krona per mål blir då summan 70 kronor, om du vill betala 5 kronor per mål blir det 350 kronor.

 

Tävling

För att få ett spänningsmoment under Kassar för Kassan kommer vi ha en liten tävling där man i samband med anmälan gissar hur många mål som Bajens A-lag (herrar/damer) gör under våren samt antal insläppta kassar. I första hand tittar vi på den som gissat närmast antal gjorda mål och i andra hand antal insläppta. Den som gissat bäst efter avslutad serie vinner ett pris. Naturligtvis behöver du inte delta i tävlingsmomentet om du inte vill. Observera att du bara får en gissning, oavsett hur många kronor du pröjsar per mål.

 

Hur?

Anmäl dig till Kassar för Kassan via mejl, MEJL . I mejlet uppger du namn, e-postadress samt hur mycket du vill stötta med per mål. Det går även att skriva upp sig under Hammarby Hockeys matcher i serien. Herrar samt damlaget. För att delta i tävlingen måste du vara anmäld senast måndag 15 januari. Efter detta datum så kan du inte vara med i tävlingen, men du kan naturligtvis skänka pengar till kassan för kassan ändå.

 

Om företag/föreningar vill vara med och stötta på detta sätt går det alldeles utmärkt! Har du frågor så skicka ett mejl eller vänd dig till någon av oss i styrelsen under matcherna. Bamsingarna hoppas nu att det är många som vill vara med så att hockeyn får en slant extra i kassan och att lagen gör en jäkla massa kassar!

 

//Bamsingarnas styrelse

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024