lördag, april 27, 2024

Bajen missar allsvenskan

Hoppet om allsvenskt spel levde länge för Hammarbys damer, men efter två förluster den gångna veckan är nu chanserna borta.

Onsdagens hemmamatch mot SHK avgjordes redan i den första perioden, då gästerna gick ifrån till 0-4. Bajen reducerade två gånger om, men kom inte närmare än så.
Julius delade ut:

3 korvar till #14 Sigrid Jason

2 korvar till #13 Linnea Strandfeldt

1 korv till #4 Wilma Lindgren

Lördagens match mot Allmänna IK i Solna slutade 4-1 till de svartgula. Håkan rapporterar: Kollade in damernas match efter att ha promenerat i vad som väl får betraktas som vackert snöfall från Solna station till Rink 3.
De svartdressade får väl ses som laget med det mest konstruktiva spelet denna tidiga afton. Några korvar måste ju ändå delas ut, och de som
till slut får dessa är ill slut får dessa är målisen #1 Linn Wåger, 3 korvar. Jobbar bra hela matchen. Håller tätt i första perioden, får släppa in tre i andra då hon ställs
inför fria skottlägen och tung trängsel framför mål som försvaret ej mäktar ta bort. 2 korvar till #27 Lovisa Janhäll som jobbar hårt i långa jakter för
att störa uppspel för AIK, får också påpassligt göra Bajens tröstmål på pass från en annan aktiv dam i matchen, som får sista korven, nämligen