Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Nya souvenirer! Beställ senast 9 mars

Tshirtjpeg.jpg

Bamsingarna har äntligen tagit fram lite nya souvenirer!

Vi kommer att testa modellen med att alla beställer och betalar till oss innan vi tar hem plaggen, för att vi inte ska behöva sitta på ett stort lager.
I den här första vändan är det t-shirt och hoodie som finns i utbudet, men vi hoppas på att kunna bredda sortimentet i framtiden!

 


T-shirt är av premiummodell och finns för både dam och herr samt i barnstorlekar. Hoodies finns endast i herrstorlekar, men sitter säkert fint på alla!
Storleksguider finns i beställningsformuläret som länkas nedan.

 

Den stora fördelen med det här upplägget är flexibiliteten i vad som går att välja på!
Vi har tagit fram 3 olika motiv, se bilden.
Samtliga motiv går att få både på t-shirt och hoodie.
Du kan dessutom välja på flera olika färger: t-shirt finns i grå, svart, grön och vit medan hoodie finns i grå, svart och grön.

 

Beställningar görs på LÄNKEN

 
Förbetalning gäller, efter avlagd beställning kommer en bekräftelse med instruktioner (med reservation för viss fördröjning då detta sker manuellt). Swish eller plusgiro är betalningsmetoderna.
Deadline för beställning & betalning är torsdagen den 9:e mars, därefter tar det ungefär två veckor för grejerna att dyka upp.
 
För frakt hem tillkommer kostnad, annars går det bra att komma överens om tillfälle att hämta upp grejerna, förslagsvis i samband med Bajenmatch.
Vill du ha dina produkter hemskickade tillkommer frakt om minst 70 kr. Exakt summa beror på hur många produkter du har beställt och meddelas i samband med att du får betalningsinstruktionerna.
 

OBS! Om du vill beställa flera produkter i olika färger eller med olika motiv är det bara att fylla i formuläret fler gånger!
 
Om systemet verkar förvirrande går det bra att beställa direkt via mejl, skriv i så fall till styrelsen @ bamsingarna.se (utan mellanslag i adressen) med vad du vill ha!

 
Pris:

 

T-shirt herr/dam 250kr
T-shirt barnstorlek 200kr
Hoodie 500kr
Frakt från 70kr

Katalog

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024