Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Några jävla skiftnycklar klarar vi av

Bamsing_Stangkorv.jpg
HockeyEttan Östra
Hammarby Hockey – Enköpings SK HK
Söndag 27 oktober 16.00
Isrucklet på Sätra IP
Har visserligen bara sett en av grabbarnas matcher denna säsong men då kom den hittills enda segern också (chans på en perfekt supportersäsong för mig alltså) någon söndag sedan hemma mot Vallentuna (5-3) men visst är läget alldeles utmärkt för att ta hem ännu en trepoängare på söndag?
 
Underlaget för att bedöma laget utifrån en match kan månne vara skralt men, vafan, en Bamsing skall enligt naturlagarna klara av detta på ett adekvat sätt. Längst bak har vi två bastioner i form av Sebastian Andersson och Marcus Due-Boje som av tvång får ta ett mycket stort ansvar med tanke på den högst besvärande förvirring á la frigående fjäderfän som undertecknad åsåg i egen zon. Kanhända och förhoppningsvis har denna åkomma nu tränats bort. Framåt har jag inga synpunkter att framföra för tillfället, med hårt gnugg så skall Bajen ses som ett hot mot alla motstånd.
 
Motståndarna Enköping verkar inte ha rosat marknaden ännu så länge och enligt min ringa uppfattning skall de våra ses ha en god chans att bärga den andra segern.
 
Gratisbuss från Kanalplan
Om du befinner dig på fotbollsdamernas hemmaarena på Söndag för att bevittna matchen mot Uppsala med chans avancemang till högsta serien nästa säsong så finns en utmärkt lösning för att fortsätta eftermiddagen på bästa sätt: Adelsö Buss kör en gratisturåreturresa till isladan och du som kan uppvisa aktuell matchbiljett/säsongskort bjuds även på inträdet till hockeymatchen.
 
För biljettpriser, webbsändning med mera och så vidare hänvisas du till håkkins hemsida.
 
Lite klackstöd i ryggen gör skillnaden.
Du gör skillnad!
 
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024