Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Söndag: Vallentuna Away

hanviken_away_9.jpg

IF Vallentuna BK Ishockey – Hammarby Hockey
Söndag 10 december 16.00
Vallentuna Ishall

Slutskedet i HockeyEttan Östra är här och med två omgångar kvar krigar Hammarby för att få med sig så många poäng in i HockeyEttan Östra vår, som fortsättningsserien så fint heter, som möjligt. För vara säkra på att få fyra poäng med sig krävs det att Bajen minst tar två poäng, helst tre, under de två sista matcherna. Eftersom vårt lag har Huddinge hemma i sista omgången känns det som om en seger mot Vallentuna är bästa möjligheten!

I mötet mellan Hammarby och Vallentuna i SDC-hallen den 22 oktober blev det en fin 5-3-seger för de våra med fem grönvita målskyttar i form av Jeff Karlborg, August Lindberg, Benjamin Blomberg, Anton Molnar och Christian Olsson. För att upprepa bravaden på bortais behövs samma fina spel som mot Sollentuna i onsdags. Att vi nu har både Olle Wallberg och Sebastian Andersson-Åslund igång i kassen (en i taget förstås) känns riktigt bra.

Vallentuna tog två poäng hemma i onsdags när de övertidsbesegrade serieledande Huddinge med 2-1, vilket är strålande gjort, så se upp Bajen! Att gamla räven Andreas Paulsson, 41, lirar för söndagens hemmalag, kanske tillsammans med egna sonen och ligger fyra i interna skytteligan, är remarkabelt. Gubben håller än.

Åk till matchen!
Bajen Hockey behöver ditt stöd i Vallentuna Ishall!
Inträdet går på 100 kr för vuxna, halva priset för pensionärer och gratis för unga under 18 år.
Reseförslag med Roslagsbanan: Ta linje 27 mot Kårsta 14.50 från Östra station som anländer Vallentuna 15.20. Därefter 10-15 minuters promenad till ishallen.

Vi drar med oss souvenirerna ut i skogen så har du inte handlat julklappar ännu är Vallentuna Ishall bästa stället! wink

Forza Bajen! Bamsing! Stångkorv!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024