Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Bamsingveckan inleds måndag kväll

hh_lagfoto_2017_2018.png

J20
Hammarby Hockey – Segeltorps IF
Måndag 4 dec, 19.00
Zinkensdamms Ishall

När Hammarby Hockey J20 spelar mot Segeltorp hemma på Zinken på måndag kväll, med start 19.00, inleds också Bamsingarnas 15-årsfirande i liten skala. Vi bjuder på glögg och pepparkaka för att sprida govärme och decemberstämning.

Hammarby J20 lirar tolfte omgångens match under måndagskvällen hemma mot Segeltorps IF som har poängen mer (12) än våra gossar. I bortamötet blev det en snöplig 4-2-torsk efter att Bajen haft ledning med 2-0 efter första perioden. Vårt J20 har spelat både lördag, med 1-2-vinst borta mot Österåker Vikings och söndag, då det blev pisk hemma mot serieledande Visby/Roma. De skall nu genomföra tredje matchen på lika många dagar.

Som sagt, glögg och pepparkaka till besökarna bjuder vi på och kanske vi även kan erbjuda varma mössor, vantar m.m. som passar både att använda direkt eller att ge bort i julklapp till finfina Bamsingpriser och varför inte bli medlem i vår supporterförening för ynka hundringen (50 kr för ungdom)?!?!

Mer
J20 Div 1 Östra A: Tabell och resultat
Bamsingarna 15 bast - Bli medlem nu

Forza Bajen och Bamsing! Stångkorv!

/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024