Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

I sista stund: Bajen – Väsby

hh_vasby_2014_11_29_bt.png

Hammarby Hockey – Väsby IK HK
Lördag 25 november 16.00
SDC-hallen

Returmötet mot klassiska antagonisten från norrort tager sin plats i eftermiddag och i dag skall våra grönvita ta revansch på motståndarna, vare de bär Väsbytröja eller zebramundering ty det var den 30 september tidigare i år som det omöjliga skedde; Väsby gjorde mål under en avvaktande utvisning som skulle drabba dem  i Vilundaparkens Ishall. Ett mål som inte naturligtvis aldrig skulle ha godkänts och renderade avstängning för domarna men målet kvarstod i protokollet vilket innebar en uddamålsförlust (4-3) för Bajen. Så jävla dåligt!

Nu ska så lagen drabba samman igen. Väsby har tre raka torskar (Vallentuna borta, 5-4 straffar, Hudik hemma och Wings borta, 3-0). Samtidigt har Hammarby Hockey två raka segrar (Hanviken borta och Nacka hemma) vilket borgar för en riktigt spännande tillställning.

För Bajens del är spelet i egen zon viktigast för ett positivt resultat, passningarna i uppspelen bör komma snabbare och ha en bättre ackuratess annars lär det bli trångmål för backarna och stopp alltför ofta på offensiv blå.

Ta er nu ut till Sätra! Vikten av publikstöd kan inte underskattas och det kostar en ynka hunka (hälften för unga och pensionärer). Ta på halsduken och släpa med flaggan!

I övrigt hoppas vi på att Bajen besegrar Västerås i bandyn på Zinken!

Foto: Benjamin Thorén.

Forza! Krossa! Slakta!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024